![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | abı olmuyo ama sadece yurt dısı dıyo ve ben denedım butun her seyı sıldım ayrlardan gene aynı sadece yurtdısından denıyo bende baska ark.dan aldım ole ızlıyom onda da cok takılıyo
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Yoq Kardes Olmadi Hepsini Yaptim...baska Adres Varsa Verin Deniyelim Belki Bizde Takilmaz
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya okuduklarıma inanamıyorum doğru mu bunlar ![]()
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir NOT daha ekleyim: Takılmaması için msn vs her türlü internet işini bırakmanız gerekiyo...başk siteelre girmeyin........Ayrıca benim gibi 3 gb lık sınırlı kullanıxcıysanız.......bir tvyi(300lük bir hızla) 90 dakika internetten izlemek 800 mb mış....3 gblık kotanızı 1 gb aşarsanız bunun maliyeti 10 ytl........ | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
DOSTUM BAK BU SAYFA CIKIYO ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Anladım kardeş.........tahmin ettiğim gibi.......acaba şöyle mi yapsanız........ önce yukarıda açıkladığı gibi örneğin google ı açıp.......araçlar>internet seçenekleri>ayarlar>dosya görüntüle>ordaki herşeyi seçip silin sonra......araçlar>internet seçenekleri>Programlar>Web ayarlarını sıfırla...(büyük ihtimalle digiturk senin ip numarını kaydetmiş.ve seni her siteyi açınca seni tanıyor) ondan sonra tekrar http://www.digiturkwebtv.com/TEST/uyelik.html yapmak olmazsa yukarıdakileri bi dah yapıp bu sefer http://www.digiturkwebtv.com girip üyelik vb ini yıklalmk alzım.......denenebilecek tüm olasıkları denemek lazım....... | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |