![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ulen bu azize cin olmadan adam çarğmaya kalkışıyor ulen yemezler senin bu tür iğrenç numaralarını defol git bi dahada bjkın adını ağzına alma senin ne tür biri olduğun tüm türkiye tarafından biliniyor adi köpek ******** sana deymez bi tek söz söylemek bile bu son olsun sen kendi işine bak. Kıskanıyor tırsıyor ze roberto yı alacaz diye ondan böle konuşuyor adi herif | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.besiktasforum.net/forum/showthread.php?t=8039&highlight=roberto ze roberto ıle ılgılı butun konular burada.LOCKED ![]() | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben böyle gerizekalılık görmedim ya Almanyada görüştükleri menejerde Ze'nin menejeri değilmiş;yuh artık öh size.İnsan iyice bir araştırır da öyle iş yapmaya çalışır valla ayıp.Birde şu eziklerin başkanını konuşturuyorlar.Bizi istemeyeni biz hiç istememeliyiz ya,ister Ze olsun ister ronaldinho.Allahahah...Ayrıca sen kimsin lan azize sen git kendi takımın hakkında konuş,akıl verme bize...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... Konu {ThE DieSeL...}} tarafından (08-08-2006 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |