![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir kere resmi bir anlaşma veya,sözleşme gibi birşey yok.Sadece Arsenal'in resmi teklifte bulunduğu yazılıyor çiziliyor,bu teklifinde 13 milyon paund olduğunu duydum.Ama marsilya satacakmı,yada satacaksa bile arsenal'e mi gidecek bilinmez..Ama marsilya'nın son sedan maçında kadro dışı bıraktığıda düşünülürse seneye büyük ihtimalle fransada top koşturmayacak ribery...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ribery'nin En Büyük Özelligi Kosuyor Mücadele Ediyor At Gibi ![]() Ama Teknik Yok Adamda... Eger Riberyde Teknik Olsaydı Dünya Kupasının Belkide En İyi Oyuncusu Secilebilirdi..! Eger Transfer Olduysa Arsenal'e Hayırlı Olsun Diyelim... Dogrusu Ribery Bakalım Orda Parlayabilecek mi.. ?
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Cİn Con Rİbery Den BÜyÜk Paralar Kazanacak ÇÜnkÜ Fİfa BÜyÜk Olasilikla Cİnconu Hakli Bulacaktir Ellerİnde Yetrİnce Belge Var Hakli Çikmak İÇİn Bakalim Ne Olacak......
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ribery henüz bir yere gitmedi.marsilyada oynuyor.ama oynamasının sebebi kendisine piyasa oluşturmak yeniden.birkaç maçta coşup dikkat çekmek istiyor.bence real madrid'e gidecek...
__________________ inönü'de... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Guest
| Bence çok iyi bir oyuncu bizim kadroda olmasını çok isterdim vallahi adam güzel di GS yi anlamıyorum nasıl böyle bir hataya düştü taraftarlar da çok seviyordu ve ribery de çok iyi götürüyordu yazık vallahi..Adam arsenal a da gidwer unitede de kaliteli oyuncu | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |