![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
İmaj diye birşey yoktur İmaj=para. Dünyanın süper gücü isen kimse üzerindeki bez parçasından dolayı yargılayamaz seni. Nitekim Osmanlı imparatorluğu dünyada herzaman imrenilmiş, hala avrupada ders kitaplarında okutulan bir medeniyettir. Kimse avrupada osmanlının giyim tarzını küçümsemez iken şimdinin sözüm ona çok medeni gençleri din düşmanlığının adını modernlik koymuşlar. ABD gay bar, lez bar açarsa açarsa bu modernlikliktir ve demokrasi ve özgürlükler çerçevesinde Türkiyede de açılması gayet doğaldır. Ama ABD de kara örtülüler ve çarşaflılar her yere girebilirken burada çarşaf senin gibilere empoze edildiği gibi siyasal ve geleneksel bir bez parçasıdır. Sen ülkendeki insanları belli kalıplara sokmaya çalışarak ve giyindiklerinden dolayı eleştirerek türkiyenin özgürlükçü imajına zarar veriyorsun. Ben herkesin giyimine ve inancına saygı duyuyorum ve buradaki herkes saygı duysun istiyorum. Kimse kimsenin inancından ve giyiminden dolayı ne onun vatan sevgisini, ne cumhuriyete bağlılığını, ne de Beşiktaş'lılığını sorgulayamaz! Ben benim niyetimin yıkıcı değil ve yapıcı olduğunu anladığınızı umuyorum ve bu konunun daha fazla uzamaması adına artık cevap vermeyeceğim. | |||
| |
| | #3 | |||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Konu çok siyasete kaydı..önce şunu bil ben Muhafazakar bir insanım..Benim Din düşmanı olmam mümkün değil..Benim eşim kapalı daha ne olsun..Ben kimse çarşaf takmamalıdır demiyorum..yada yargılanmalı demiyorum..Din ve Vicdan özgürlüğü diye birşey var..benim söylediğim çok basit birşey..Anlamamakta ısrar ediyorsun..Türkiyenin Dışarda ki İmajından Rahatsızlık duyuyorum dedim..sen olayı nerelere çektin..rahatsız olmadığımı nereden çıkardın diyosun hala olayı din düşmanlığına getiriyosun..Benim Senin Beşiktaşlılığını,Cumhuriyete bağlılığını sorgulayamayacağım gibi sende benim Dini inancımı sorgulayamazsın,hele hele din düşmanlığı yapıyorsunuz hiç diyemezsin..bu forumda bir çok arkadaş benim Dini Vecibelerimi yerine getirdiğimi bilir.. | |||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence kişisel problemleri var, Türkiye'de bugüne kadar kaç yabancı futbolcuya dinlerinden ya da başka niteliklerinden ötürü kötü ortam yaratılmış ki? Üstüne Avrupa'daki ırkçı gösterilere inat bizde siyahi oyuncular daha çok sevilir ...
__________________ ![]() | ||
| |
| | #5 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | keşke gelseydin... Onlarca farkli dini ve etnik kökenden insanın, tüm tahriklere rağmen, aynı çatı altında hala nasıl barış içinde yaşayabildiğini görebilirdin... Kendi küçük dünyandan başını çıkarabilseydin... Konu beşiktaşkımm tarafından (19-03-2009 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #6 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
güzel bir yorumdu.teşekkürler | |||
| |
| | #7 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rica ederim ama alıntıydı bende paylaşmak istedim![]() | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bencede gelsede ön yargilari yok etseysik...malesef ön yargi biz türkler ve müslümanlara karsi yasamin her alaninda var...imaj problemimiz var avrupada...:S
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
| |
| | #9 | ||
| BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Aslında onlarada hak vermek lazım adamlar bizi araplar gibi zanediyo ki gerçi araplar gibi olma yolundayız orasıda ayrı bir mesela ama bütün futbolcular gelirken tereddüt ediyo buda arap imaji daha çok müslümanlıktan ziyade turistler bile gelirken tereddüt ediyo geldiklerinde Türkiye nekadar degişikmiş modernmiş diyolar tabi bunu 10 sene sonra gelenlerde diyemicek gittikçe araplaşıyoruz ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |