![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Lütfen arkadaşlar dikkatli olalım. İnsanların kutsal değerleri olabilir. | |||
| |
| | #2 | ||
| Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ben bu olaya üzülmedim sevindim... ne demiş atalarımız İTİ ÖLDÜRME ÜRKÜT!!! İtalyada hala çocukları Türkler geliyor diye korkutuyorlarmış Haklılar birgün tekrar geleceğiz...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben de Fes ve Karaçarşaf'ın bizim dinimizle bir bağlantısını kuramıyorum..En azından şuanki düzende..Baş örtüsü dinin gereğidir bizim inancımıza göre ama Çarşaftır, Festir bunlar uç ve amaçlı noktalar..Her çarşaf giyen ya da her Fesli bu gruba dahil midir? Herşeyin istisnası vardır tabi ki.. Ben genel itibariyle saygı duymuşumdur insanların inançlarına, düşüncelerine, giyim-kuşamlarına..Sadece Atatürk dediği için körü körüne bişeyleri desteklemek, benimsemek zorunda görmüyorum kendimi.Bizim de aklımız, bizim de düşünme yetimiz var sonuçta..Sadece Atatürk'e bağlanmak, onun benimsediklerini ya da görüşlerini norm olarak kabul etmek de pek doğru gelmiyor bana..Tabi sen de o inancı taşırsın, Ata ile birebir uyuşur görüşlerin orası ayrı..Ama yine de Cumhuriyet'in, Hürriyetin temelini oluşturan ayakları sarsacak etkenlere de herzaman karşı çıkılmalıdır..Bizim ülkemizde fazlasıyla mevcut bu etkenler..Ve bunu giyim-kuşam olarak gösteren insanlar en önde gelenler..Bu yüzden Karetta2002 abime katılıyorm genel anlamda.. Konu İbodaca tarafından (19-03-2009 Saat 21:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok artık türkiyede top kosturan hristiyan futbolcular nasıl ibadetlerini yerine getiriyorlar yada onlara bir baskımı uygulanıyor sacmalık | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Türkiye'ye gelen her Hristiyan topçunun ezan sesini çok sevdiğini hepimiz biliyoruz. Bense Legrottaglie'yi iyi topçuluğunun yanında iyi bir adam sanırdım.Karşımıza muhafazakar çıktı. Türkiye,dünyadaki yabancılara karşı her zaman sahip çıkmıştır,desteklemiştir,din özgürlüğünü sağlamıştır. Taaa Osmanlı'dan beri ... ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| |
| | #7 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | mal lan bu logretaglie biraz arastirsa istanbulda camiden cok kilise oldugunu ogrenirdi ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| | #8 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam dini vazifelerini yerine getiremeyeceğinden korkmuş hakaret v.s etmemiş bu ne demek demekki iyi tanıtılmıyoruz bu kadar basit halbuki araştırsas yukarıdaki arkadaşımın yazdığı gibi cami kadar da kilise var türkiyede hangi pencereden baktığına bağlı bu konuya adama tepki vereceğinize gidin yurtdışında türkiyeyi tanıtan filmlere bir bakın başı ev ortamında başı örtülü hanımlar oynuyor sürekli camiler gösteriliyor adam başka ne düşünecekti
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
| |
| | #9 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konu istemeden siyaset kaydı..Herkesten Özür Dilerim..Konunun kaptılmasını rica ediyorum.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |