![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben iddia ediyorum, su an hem Trabzonspor, hem Kayserisporun hucum gucu bizden daha yuksek. Kayseri'de Gokhan Unal gibi bir adam varken bile gidip uzun boylu iyi bir forvet aldilar. Trabzonda Szymkowiak, Marcelinho, Omer Riza, Yattara, Gokdeniz, Musa gibi forvete destek veren orta saha oyunculari var, bir de yabanci forvet alacaklar. Biz cok iyi bir forvet oyuncusu ve asist ozelligi olan bir orta saha oyuncusu almazsa ilk 3'e bile giremez. Ben felaket tellalligi yapmak istemiyorum, ama hersey ortada.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | degeri7.5 milyon euro ve 2009 a kadar anlasması var almamız cok zor
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
![]() | |||
![]() |
![]() | #15 | |||
Fenerbahce bizim 101. yilimizsa sampiyon oldu ve adamlar resmen 4-1-5 oynuyordu ve defansta hatalar krali Luciano ve Tomas. Bunlarin ne kadar kotu savunmaci oldugu Avrupa maclarinda belli oluyor, nasil sampiyon oldular peki? Ayrica pozisyonu orta saha uretir dogru, ama bizde forvet hem sayi hem de kalite olarak o kadar eksik ki gol pozisyonuna giremiyoruz. Gokhan Gulece kac tane top geliyor, cogunu eziyor. Savunmacilar ileriye cikip hic destek vermiyor, orta alan ileriye cikip destek vermiyor, resmen kontraatak takimina donduk. Fransa tek forvet oynuyordu, ama orasi Dunya Kupasiydi. Turkiye liginde tek forvetle sampiyon olmus hicbir takim yoktur, olamaz da. 100. yilimiza tek forvet oynuyor gibi gozukurduk, ama santrfora surekli arkasinda oynayan 2 adam destek verir, kanatlar ileri cikar ve hatta cogu zaman onliberodan da 1 adam katilirdi. Zaten cogu zaman Pancu'yu onliberoya cekip zorluk derecesi dusuk maclardi hucum gucunu arttirirdi Lucesuc.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #16 | |||
![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir kere herkes kanat adamlarindan bahsediyor ve Nobre'nin bu yuzden basarisiz olacagini zannediyor, ama daha fazlasi var. Fenerbahce her mac rakibi abluka altina aliyor ve full gaz hucum ediyor. Nobre sirf kanatlardan gelen ortalarda degil, duran toplarda ve uzun sutlarda da etkili. Fenerbahce'de orta alan surkeli ileriye cikiyor, Appiah ve Aurelio her mac 5/6 sut cekiyor, ya direkt gol oluyor, ya karambol oluyor ve Nobre tamamliyor, ya da korner oluyor ve FB bir 1/4 gol daha kazaniyor. Bizim daha dogru dururst rakibin kalesini abluka altina aldigimizi gormedim. Manisa'da ilk 45 dakikada sadece 2 korner ve 1 gol girisimi(Fahr) var. Ileride top tutamazsan rakip daha kolay gelir kalene ve eninde sonunda gol yersin, ki bana gore bizim savunma yine iyi dayandi. Nobre'nin FB'de soluna Tuncay, sagina Anelka(veya Yozgatli), arkasinda Alex ve onun arkasindan destek veren Appiah ve Aurelio surekli pozisyon yaratiyor, bizde sadece yanina kalitesiz bir forvet ve arkasinda Delgado var. Kanatlarda Baki, Uzulmez, Toraman, Fahri hucuma ne kadar katki yapabilir? Klebersonun hucuma katildigini neredeyse hic gormedim, surekli geride oynuyor ve boyle zarar veriyor takima. Asil Antep maci sinav olacak, bakalim kendi evimizde kac pozisyon uretecegiz, cumartesi gunu bu yazima deginecegim, bakalim kim hakli cikacak...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence ne stoper ne de forvet ihtiyacımız olan şey orta saha ya da bek oyuncusudur.Ofansımızı kötü gösteren şey orta alan ve bek oyuncularının ofansif yetersizliğidir.Defansımız zaten bence yeterli.Gerekli uyum kazanılırsa defans yoluna girer.Şu an bile zaten çok az açık veriyoruz.Mevcut sorunların da kaynağı defans oyuncuları değil, defansın önündeki üçlünün ve bilhassa Kleberson'un defansif yetersizliğidir. Gökhan Zan, Koray ve Toraman dan birini harcamanın hiç bir anlamı yok.Tv8 den duyup da siz hiç yabancı savunma oyuncusu olmadan şampiyon olan takım gördünüz mü sorularını soranlara iki tane örnek veriyorum. Gordon Milne dönemi (4-4-2) : Recep-Gökhan-Ulvi-Kadir 1.Daum dönemi (3-5-2) : Recep-Gökhan-Alpay | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Guest
| Ben bizim bu transfer politikasini anlayamadim gitti... madem defansin kötü neden boboyu aliyorsun... madem aliyorsun niye oynatmiyorsun... simdi boboyu baska takima kiralasan forvette yedek yok.. tigana bu sene buragi kesin sag kanatta oynatacak gibi geliyor bana cünkü... Besiktasin en büyük desavantaji kalecisi türk olmamasi.. elimizde volkan ünlü diye schalke de oynamis bir kaleci vardi kovduk gitti... düsünsenize kaleci yerli olsa bi yabanci hakkimiz bos olacak. o zaman defansa da takviye yaparsin hem bobonun yerine baska yere de takviye yaparsin... yabanci aldin mi degisilmez oyuncu olacak. bi türlü bu isi beceremedik, ya gideriz fenerin yetersiz buldugu yabancilari getiririz ya da bizim yerlilerden kötü yabancio getiririz.... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |