![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Yorumların içinde katılacak hiç bir şey bulamadım.Tigana denen o ne idüğü belirsiz adam senin şu anda rüyanda bile göremeyeceğin bazı yıldızları bulmuş ve çıkartmış bir adamdır.(Henry,Trezeguet,Mavuba,vs vs).Sen kimsin ki Tigana için ne idüğü belirsiz tabirini kullanabiliyorsun ? Her şeyin ötesinde bu adam şu an takımımızın teknik direktörü.Taktiğini falan kendi çapında eleştirebilirsin ama kullandığın tabir çok ukalaca.Ayrıca Koray'ın topu oyuna sokamadığını nasıl söyleyebildiğini de anlayabilmiş değilim.Çok bilmiş konuşmuşsun ama söylediklerinin hemen hemen topu yanlış.Fahri senelerdir Fb paf takımında ve Rize'de ön libero oynamıştır.Fahri'nin ön libero sorununu çözeceğini iddaa eden o HAŞLAMALARDAN biri de benim.Ben hala iddaa ediyorum ama sen nasıl çözemeyeceğini iddaa ediyorsun onu da anlamadım.Şu ana kadar iki maç oynadı Beşiktaş'ta ve sağ iç oynadı ön libero değil. | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ayrica bir takim eksik bolgesine gore transfer yapmalidir. Arkadasim ne guzel ornek vermis, bu takim 2 sefer Turk savunmayla basarili olmus, ki biri efsane kadro olmak uzere. Biz GS'den gol yememisiz, Manisa gibi bir takima gol disinda pozisyon vermemisiz, hala mi savunma elestiriliyor? Bu takim oynadigi 6 macin 4'unde gol atamamis, diger 2'sinde ise anca 1 tane atabilmis. Yani koskoca Besiktas bir macta 2 gol bile atamamis, insanlar hala savunma diye bagriyor, nasil yani? Bu takimin eksik bolgesi forvet ve sol kanat, bizim forvetlere bakin bi: Nobre iyi ama digerleri? Gokhan Gulec yeterli mi yetersiz mi belli degil, Ibrahim Akin son 2 sene ortalarda yok, cok istikrarsiz, Bobo ise o kadar kalitesiz ki kiralansin deniyor? Delgado'nun alternatifi bile yok? E bu takima kim gol atacak, Tigana girip atacak degil ya? Bu takim gol atamiyorsa niye hala savunma gunah kecisi oluyor, orada yabanci yok Turk var diye mi? Bana Luciano ve Tomas gibi yabanci gelecekse hic gelmesin, Milli Takimin kapi gibi 4 defans adami var bu kadroda. Ha siz surekli Milli Takimin stoperleri kotu diyorsunuz, ona bakarsa orta saha, back ve forvetleri de kotu, tum takimimi yabancilardan kuralim?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | mükemmel bir karar inşallah doğrudur ben yabancı hakkının forvetten kullanılmasına karşı değilim ama bobo vasat biri daha etkili biri alınacaksa forvete yada hucuma dönük orta saha mesala RECOBA çok iyi olur defansa adam alıp korayı ortaya çekmekte çok akıllıca olur.ama defans alınacaksa göbeğe alınmalı ve oyun kurup hucuma katılmalı zago gibi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zamorano bence çok abartıyosun. sanki yönetim tigananın istediği futbolcuları aldıda tigana oynatamadı bak ülker dünya kupasından önce Zeroberto ile anlaşmışıtı ama yönetimde para olmadığı için o nun parasını delgadoya verilidi anlıyıcağın yönetim gidiceğini bildiği için transfer yapmyo,yönetim geldiğinden beri aburcubur transfer yaptı 2 senedir onun ceremesini çekiyoruz.ayrıca fahri 4 4 2 taktiğinde oynayacak bence gelecek vaadeden oyuncu defans konusunda da korayla ibrahime çok haksızlık ediyosun ikside çok iyi ve tek suçları fizikleri aynı tipte ama defansa 1 tane mesela psv deki alex çok iyi oturur ama bu yönetimle çok zor.İnşallah en kısa zamanda giderlerde kendmzi toplarıs.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sezon öncesi belirli bi transfer politikasi izlenildi..simdi sadece bi vestel maci yüzünden herseyi alt üst etmemiz lazim.. bence defans güvenilir sol tarafra eksigimizi gidewrdimi is tamamdir
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Vallahi bu kadar sabırlı ve iyimser taraftarlarımız olduğunu hiç sanmıyordum.Ben gerek kafelerde gerekse İnönü'de maç seyrettiğimde ,çevremde ki taraftarların neredeyse hepsi en ağır küfürleri savunmamızda oynayan adamlarımıza ediyorlar(hani sizin şu toz kondurmadığınız SÜPER yetenekli savunmacılarımız)Dürüstçe söylemem gerekir ki Beşiktaş futbolcusuna küfür etmeyi kendime yakıştıramam(her ne kadar çoğunun oyunculuğuna inanmasam da) Ama size yemin ederim ki ne zaman maç seyretsem bizzat çevremde ki Beşiktaş'lıların Toraman,Avcı,Havutçu ve Üzülmez gibi adamlarımıza ettikleri küfürleri buraya yazsam kesin forumdan atılırım.Dolayısıyla anlayamadığım şu;Beşiktaş forumlarında bu adamlardan söz açılınca herkeste hayret verici bir iyimserlik var ama iş maç seyrederken hiçte öyle olmuyor.Demek ki tarftarlarımız nabza göre şerbet veriyorlar.Gelelim savunmanın yeterli olduğu düşüncelerine:Bakın arkadaşlar hiç kusura bakmayın ama siz bu kafayla çok yaşamazsınız.Bugün dünyanın bütün iyi takımları güçleri doğrultusunda savunmalarına şöhretli iyi adamları alıyorlar.Büyük başarılar için önce arkanı sağlama alacaksın.Ya bunca önemli takımın hocası futbolu bilmiyor ya da siz.Ben demiyorum ki gidelim Lucio'yu alalım ,bu tip adamlara paramızın yetmeyeceğini zaten biliyorum ama en azından biraz fedakarlık yapılarak Lugano Fener'in elinden kapılabilirdi. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |