![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hepsi su televizyon programlarindan oluyor. Surekli 'yabanci defans' kavrami diye birsey tartisiliyor, orada ben olacaktim ki yapistiracaktim lafi. Peki ben o zaman size sorarim: tamam, yabanci defansi olmayan bir takim son 5-6 sene sampiyon olamadi, ama sadece 1 tane iyi forveti olan takim sampiyon olabildi mi? Hadi buyrun verin cevabini...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
|
![]() | #52 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #53 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sezon öncesi belirli bi transfer politikasi izlenildi..simdi sadece bi vestel maci yüzünden herseyi alt üst etmemiz lazim.. bence defans güvenilir sol tarafra eksigimizi gidewrdimi is tamamdir
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Vallahi bu kadar sabırlı ve iyimser taraftarlarımız olduğunu hiç sanmıyordum.Ben gerek kafelerde gerekse İnönü'de maç seyrettiğimde ,çevremde ki taraftarların neredeyse hepsi en ağır küfürleri savunmamızda oynayan adamlarımıza ediyorlar(hani sizin şu toz kondurmadığınız SÜPER yetenekli savunmacılarımız)Dürüstçe söylemem gerekir ki Beşiktaş futbolcusuna küfür etmeyi kendime yakıştıramam(her ne kadar çoğunun oyunculuğuna inanmasam da) Ama size yemin ederim ki ne zaman maç seyretsem bizzat çevremde ki Beşiktaş'lıların Toraman,Avcı,Havutçu ve Üzülmez gibi adamlarımıza ettikleri küfürleri buraya yazsam kesin forumdan atılırım.Dolayısıyla anlayamadığım şu;Beşiktaş forumlarında bu adamlardan söz açılınca herkeste hayret verici bir iyimserlik var ama iş maç seyrederken hiçte öyle olmuyor.Demek ki tarftarlarımız nabza göre şerbet veriyorlar.Gelelim savunmanın yeterli olduğu düşüncelerine:Bakın arkadaşlar hiç kusura bakmayın ama siz bu kafayla çok yaşamazsınız.Bugün dünyanın bütün iyi takımları güçleri doğrultusunda savunmalarına şöhretli iyi adamları alıyorlar.Büyük başarılar için önce arkanı sağlama alacaksın.Ya bunca önemli takımın hocası futbolu bilmiyor ya da siz.Ben demiyorum ki gidelim Lucio'yu alalım ,bu tip adamlara paramızın yetmeyeceğini zaten biliyorum ama en azından biraz fedakarlık yapılarak Lugano Fener'in elinden kapılabilirdi. | ||
![]() |
![]() | #56 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ha bu arada.Konuyu çok dağıttık.Bobo'yu izlemeye devam edin.Ama ön yargılarınızı atarak ve at gözlüklerinizi çıkararak izleyin.Haftalardır söylüyorum,bundan sonra da söylemeye devam edeceğim,bu adam çok ama çok kaliteli. | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maçtan yeni geldim, bobo attığı iki güzel golün yanında bomboş kaleye gol de kaçırdı, bobo takımda oynadığı sürece birçok gol de atacak çok basit golleri de kaçıracak ,böyle bir adam bu,ben arkasında durulması taraftarıyım | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | gerçekten staddaki halimizi görmeniz lazımdı o golü kaçırdığında...ama attığı 2 golle galibiyet geldi...Bobo kalmalıdır,yararlı olur...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nobreyi kiralayalım daha iyi ne bobosu bobonun yanına daha etkili bi adam lazım siz hemen gönderdiniz adamı nobre pozisyona giremiyo hala fb deki gollerini sayıklıyonuz anlamıyorum valla ama burası fb değil ki bobo nobreden daha çok iş yapar yazın bir kenara nobrede fiyasko olur 3-5 haftaya kadar .... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |