![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ercan taner nasıl vurgulu söyler şimdi bunun adını haaa | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arklar neredesiniz yaw, zero'nun topici 125 sayfa civarındaydı, bunu geçmeden uyumak bize haram, chatboxtakiler, haberi başka yerde arayanlar hooooooooooooooop herkes buraya, bugün bu topic 130 sayfa olacak o kadar... | ||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet bu gece gecmesi lagzim 130 sayfayi. hucummmmmmmmmmmmmmm | ||
| |
| | #8 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla bu senede orta sahayı coşturamazsak daha ne yapalım ya allah sakatlık kaza bela vermesinde burak delgado ricardinho bütün maçlara tam kadro çıksak süper olur ileriyede koy boboyu oynasın | ||
| |
| | #9 | ||
| Guest
| ------------------RUNJE----------------- ----------------------------------------- TORAMAN---ZAN---YABANCI---ÜZÜLMEZ-- ----------------------------------------- --------------KLEBERSON---------------- ----------------------------------------- BURAK-----------------------RICARDINHO- ----------------------------------------- --------------DELGADO------------------ ---------------------------------------- -------BOBO-------------NOBRE--------- ARKADASLAR BU TAKIMLA BEN FM 06 kesin sampiyonlar ligini kazanirim ne dersiniz Yaw düsünsenize kalecimiz yerli olsa büyük bi ihtimalle sol bek de nery olacakti aboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooo yaw bu takim ne böyle ben kuduruyorum galiba... | ||
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
kardeş (yabancı)yı nerden aldık benim haberim yok ![]()
__________________ | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |