![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyy oooooooooo beşiktaşşşşşşşş her zaman her yerde en büyük kartal siyahhhhhhhhhhhhhhh | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | BEYAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | en büyükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Ricardinho ile 2+1 yıllık resmi sözleşme imzalayan Kartal, Edmilson ile de anlaştı. *** Samba zamanı Ricardinho dün Beşiktaş'a 2+1 yıllık imza attı. Siyah-beyazlılar Edmilson'la da prensipte anlaştı. SORUNU FAKS ÇÖZDÜ Beşiktaş transferde adeta şaha kalktı... Günlerdir temasta olduğu Ricardinho için kulübü Corinthians ile faks yoluyla anlaşan siyah-beyazlı yönetim, Barcelona'nın süper sambacısı Edmilson ile de söz kesti. 4 gündür Ricardinho'nun bonservisi için uğraşan siyah-beyazlılar, dün akşam YARIN İSTANBUL'DA Corinthians ile anlaşılmasının ardından Ricardinho'ya, 'bavulunu topla' mesajı gönderildi. Yıllık 1.750 euro alacak olan sambacının yarın İstanbul'a geleceği açıklandı. Ayrıca Barcelona'nın ön liberosu Edmilson'la da irtibata geçen yönetim, ikinci sambacıdan da olumlu yanıt aldı. Barça ile temasların bugün başlayacağı belirtildi. Fatih DOĞAN/ fotomac
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
pazartesi'mi yarinmi? ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |