![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1291 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Beşiktaş,Brezilyalı futbolcunun kulübü Corinthians'a bonservis ücreti olarak 1.7 milyon dolar vererek uzun süredir transferini bitirmek istediği Ricardinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah - beyazlı kulüp, Ricardinho'ya da yıllık 1.750 milyon Euro verecek. verilen ucret makul Ricardinho İmzaladı 17.08.2006 21:43 Kulübümüz Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 2+1 toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncumuzun Pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor. kaynak.www.bjk.com.tr | ||
![]() |
|
![]() | #1292 | ||
Guest
| Arkadaslar benim en sevindigim olay aslinda riconun yada delgadonun transferleri degil... bu transfer sezonunun en güzel olayi bizim ilk onbirde yer alacak oyuncularin yaslari en fazla 30 olmasi ve bu nedenle bu takimin hersey yolunda giderse en az 3-4 sene araliksiz oynayabilmesi.. biktim her sene 10 gönderip 10 almaktan bundan sonra takimi oturtup her sene 1 veya 2 takviye yaparsak yeterli olucak.. bu takim böyle kalsin yaaaaa ![]() .... BU BESIKTASIM, HIC DEGISMESIN.... ![]() | ||
![]() | #1294 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | vay resmi site bayagi hizli oyuncuyu kadroya yazmislar ama giyecegi numara daha belli degil http://www.bjk.com.tr/tr/yfs.php?kat...id=0&oy_no=563 | ||
![]() |
![]() | #1297 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #1298 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | tessekurler kardes | ||
![]() |
![]() | #1299 | ||
Guest