![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sağ-sol-orta-forvet verilen görevi en iyi şekilde yapabilecek kapasitede bi futbolcu ondan şüphem yok fakat defans feci şekilde sos veriyo acil hemde cok acil defansı sağlamlaştırmak gerekiyo hiç güvenim yok defansa | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ii oldu bunu öörendim yoksa macı seyretcektim
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bu alttaki link te bi haber var bi tercüme edermisiniz bugünün haberi http://www.4-4-2.ch/haupttribuene/ne...ash=b64bfe4d98 | ||
| |
| | #5 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | juventusunda pesınde oldugu rıcoya arabıstanın al ıtttıhad clubu 4 mılyon dolar garantı verdı okadrını anladım besıktasın pek adı gecmıyo eger dogruysa bızım verdıgımızın 2 katı yapıyo
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK Konu gulcemal tarafından (12-08-2006 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tam kanat adamı değil ama takım en azından sadece Delgado nun ayaklarına bakmaktan kurtuldu.Şimdi bi delgado,bi ricardinho yaparlar asistleri,patlatırlar golleri beşiktaşımda kanatlanır durur.bence takım 2sinin oynadığı maçlarda tek forvet ve çift ön liberolu sisteme dönmeli. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | rıcardınho harika bir transfer bizi ucuracagına adım gibi eminim.yaptıgım arastırmalara göre sol açık oynayabiliyo bu adam ama bi sol kanat oyuncusu gibi defansa bi yararı dokunmuyo.öldürücü paslar atmaya bayılıyo ama bizim mutlaka bi stopere ihtiyacımız var.ben kesinlikle bu hakkımızı fildişi sahillerinden bi adam alınmasından yanayım.dünya kupasında mesela bi yaya toure ye hayran kaldım.stoper dedinmi uzun bacaklı ve yapılı olacak.insaallah fildişinden bi oyuncu alırız. | ||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alex’i kesen adam Ricardinho, 2002 ve 2006 Dünya Kupası’nda milli formayı giydi. Aynı bölgede oynayan Alex, Scolari ve Parreira tarafından tercih edilmedi
__________________ BEŞİKTAŞIMIZDAN FENERE YÜZÜNCÜ YIL KAPAĞI RİCARDİNHO BEŞİKTAŞTA SIRADA EDMİLSON | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |