![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #271 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yalandır baskan pazrtesi istanbul da dediyse getirrir
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
|
![]() | #273 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ricardinho rötar yaptı Kadrosunda Aiton ile birlikte yabancı futbolcu sayısı tam olan Beşiktaş'ta, Ricardinho'nun gelmesi için ya Ailton'un satılması, ya da Nobre'nin Türk statüsüne geçmesi gerekiyor. Teknik direktör Tigana'nın da Racardinho'nun tranfserine karşı çıkması ortamı gerdi. ![]() Ailton'a hiç bir kulüpten henüz resmi bir teklif yapılmazken, Nobre konusunda da Çarşamba günü karar açıklanacak. Ricardinho ya Nobre'den boşalan kontenjana ya da satılırsa Aiton'dan boşalan yere alınacak. İki konuda da henüz bir gelişme yok. Bu nedenle Ricardinho ile resmi sözleşme imzalanamadı fakat her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş yönetimi Perşembe gününden sonra Ricardinho'yu İstanbul'a getirebilecek. Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın ısrarla istediği Fransız stoper, Beşitaş'a gelmek için gün sayıyor. Ailton ve Nobre konusundaki gelişmeleri yakından takip eden Fransız teknik adam, gelişmelere göre ismi bir sır gibi saklanan ve daha önce Tigana'nın talebelerinden biri olan bu Fransız oyuncuyu ikna edecek. | ||
![]() |
![]() | #275 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı: bu ne yaaa kime inanacağımızı şaştık valla başkan bile yalancı oluyor budurumda tigan açıklama yaptı maç sonunda ricardinyo transferi bittiğini basından öğrendim die onu çok istemiştim die tigana nın ricardinyoyou istemediği nerdne çıktı ben anlamdım o zaman tigana yalan sölüyor | ||
![]() |
![]() | #277 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya koca yıldız ufak bi engelemı takıldı yanı yalan haber çünkü neden ne f5lerde nede geselerde bi transfer haberi var adamlar haber bulamayınca uyduruyolar işte inanmayın yaw... kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez rico gelceke ailtonla fes edılır anlaşma...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #279 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence bu haber doğru diil.başkan pazartesi gelecek dedi.ve bunu derken de ailton hala hiçbir takıma gitmemişti.yani değişen bir durum yok. ricardinho yarın istanbul da.mantıklı olanı bu.ama başkan ayak yaptıysa orasını bilmem.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |