![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #311 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ya Pazartesi Gelicekti... Bizim Bir Isimizde Aksilik Cıkmasa OLmazmı ![]() Hani Ayıtonun Sözlesmesi Feshedilmisti.. uLan Bu Medyanın Benn:S:S:S Delircem Ya..
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
|
![]() | #312 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir katar takımımı arap takımımı ne bizden daha fazla para vermiş iş biraz karışmış denildi tv8 de.Ama sinan engin beşiktaşın büyük olasılıkla anlaştığını yineledi.Umarım bir pürüz daha çıkmaz artık.Koskoca başkan pazartesi gelecek dedi eğer başkan böyle laf edecekse getirecek kardeşim,maymun olmayacak yok perşembe yok cuma diye sonra.
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #314 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #316 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Sambacı Ricardinho rötar yaptı ![]() F.Bahçeli Alex'i milli takımdan kesen Brezilyalı yıldız Kartal'ı ayağa kaldırdı *** Gerçek sambacı Kim tutar Beşiktaş'ı Beşiktaş, Nobre ve Delgado'dan sonra bir transferde daha 12'den vurdu. Brezilya Milli Takımı'nın yıldızı Ricardinho perşembe günü İstanbul'a geliyor. F.Bahçeli Alex'i 2002 ve 2006 Dünya Kupası kadrosundan kesen Corinthianslı oyuncu, Almanya 2006'da da forma giydi. Beşiktaş böylece Nobre, Kleberson, Delgado, Bobo ve Ricardinho Şölen hazırlanıyor Başkan Yıldırım Demirören'in bu transferin bittiğini açıklamasından sonra Beşiktaş camiası büyük heyecana kapıldı. Taraftarlar bugün gelmesi beklenen, ancak rötar yapan sambacı için Delgaodo'ya düzenlenen gibi süper bir karşılama hazırlayacak. Prensipte anlaşılan Ricardinho yıllık 2.3 milyon euro alacak. Fatih DOĞAN
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #317 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Az önce TV8'de Ve Gool programında Göktuğ Sevinçli'nin Ricardinho yorumunu dinledim ve sadece güldüm.Ricardinho sol açık oyuncusu değil dedi.Ama sanırım 4-3-1-2'de sol açık olamayacığını bilmiyordu.Sinan Engin de çıkıp Fenerbahçe'de de Tümer sol açık oyuncusu mu diye sormadı bile???Ricardinho'yu bile küçümsediler ya helal olsun!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #320 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaslar, size niye telaslaniyorsunuz anlayamadim. Bizim Baskan medya karsisina cikiyor ve Brazilya Milli Takiminda oynayan Futbolcuyu aldik diyor. Bu aciklamadan sonra ben Baskan olarak bu Transferi yokusa sürersem ve gerceklestiremezsem Baskanliktan derhal istifa ederim. Ya abi bu Transfer gerceklesmezse ( ben Rico icin konusmuyorum, Bra Milli Takiminda baska sol kanat futbolcusuda var ) bidaha kimsenin yüzüne bakamam bbeeeeeeeee. Bunlari gözönüne sürersek endise etmemize gerek yok BENCE ! Benden simdiden hepimize hayirli olsun !!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |