![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #354 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=kranjcar]herkeze hayırlı uğurlu olsun dün tv8 de ricardinho deyince adamlar da ricardinho yu beşiktaş harbi aldıysa mutlaka oynayacak yer ve sistem bulunur diolardı ![]() tamam bu adam kesin geldi borsayada bildirildi ama istanbula ne zaman gelecek haberiniz varmı | ||
![]() |
![]() | #357 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Ricardinho İçin Görüşmelere Başlandı 14.08.2006 09:47 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Brezilya milli takımının sol kanat oyuncusu Corinthians takımında oynayan Ricardinho'nun transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #359 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ricardinho yu beğenmeyenler eziklerin forumuna bir göz atsın.Adamlar bağıra bağıra ağlıyor.Çoğu inanmıyor.Getiremezler gelirse yılın transferi diyorlar.Kimi kadromuza övgüler yağdırıyor.İnternette gezinirken rastladım.İlgililere duyrulur. http://forum.antu.com/showthread.php?t=257057 | ||
![]() |
![]() | #360 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
adamlar resmen bızı takıp edıyolar cok sasırdım ama hosuma gıden tarafı gercekcı konusmalar yapmıslar fanatıklık yapmamıslar adamlar kabul etmısler ıyı bır kadro kurdugumuzu ve rıconun alexten daha ıyı oldugunu
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |