![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #401 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar deminden aklıma tigananın bi lafı geldi.tigana tümer gitmeseydi delgado ile birlikte oynatacaktım ama o başka takıma gitmeyi tercih etti dememişmiydi.yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.eger dedigim dogruysa ricardinho ile delgado bal gibi oynar. | ||
![]() |
|
![]() | #404 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Besiktas veut Ricardinho 14/08/2006 - 16 h 49 - Seb_nonda Le club turc, fidèle à sa tradition souhaite recruter de grands joueurs. Si les stars des grands championnats semblent inaccessibles (mis à part peut être Nicolas Anelka), les internationaux brésiliens évoluant au pays sont les cibles privilégiées des clubs turcs. Aujourd’hui le Besiktas souhaite recruter l’ancien bordelais Ricardo Luiz Pozzi Rodrigues dit Ricardinho, qui n’avait pas laisser une trace indélébile dans la mémoire collective des girondins jouit d’une belle cote au Brésil. Membre permanent de la Selecao depuis plusieurs années, l’international brésilien (24 sélections) présent en Allemagne lors de la coupe du Monde évolue depuis janvier dernier aux Corinthians Sao Paulo après un intermède remarqué au Santos FC. www.footmercato.net | ||
![]() |
![]() | #405 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #406 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
NE YAZIYO Kİ BURDA ![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | |||
![]() |
![]() | #408 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar francizda besiktas ricardinhioyu istiyo yaziyo ve avrupadaki yildizalar turkiyeye tercih etmezmis ama gelenlerde olmus ornek anelka diyo ve ondan turk kulupler brezilyadaki yildizlara ilgileniyormus besiktasin buyuk oyuncular almak istedigini falan yaziyo | ||
![]() |
![]() | #409 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya bıraksınlar allah aşkına bak kleberson paşa paşa aldık ya biz yeter ki isteyelim harbi çok daha kaliteli futolcular getirirz yönetimi kutlamak lazım özellikle m.aksuyu bu sezon çok doğru işler yaptılar | ||
![]() |
![]() | #410 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |