![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #411 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ezikler forumlarinda baya eziliyor. Bu kadar Transfer yaptik yapiyoruz onlarin hali ayni CinCon. Takima cok destek olmamiz lazim, herseyden önce sabirli olmamiz lazim. Is sende bende bitiyor. Bu takimin arkasinda sabirla durursak Burak bir C. Ronaldo Nobre bir Makaay Baki bir Stam Ibrahim Toraman bir Nesta Delgado bir Sergen Hep Destek Tam Destek ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #412 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bu akşam ki santra programını merak ediyorum.ahmet çakar ne diyecek geçen hafta delgado ya sıradan oyuncu demişti.bakalım ricardinho ya ne diyecek.neymiş efendim delgado hangi takımdan gelmiş.adam tam bi düz mantık ya.ona bakarsan alexe büyük der alexin geldigi kulüp belli.ribery de aynı.adam dandik takımdan geldi.su an transfer piyasasının en pahalı adamı ve en degerli oyuncusu.demek ki oyuncunun geldigi kulübe bakmamak lazım... | ||
![]() |
![]() | #413 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #414 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | http://www.youtube.com/watch?v=YUFvG71KMMU arkadaslar klibi izleyin kendinizi izleyin demek istedim kartal aşkına | ||
![]() |
![]() | #416 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #417 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | az once haberturte seref tribunu de altyazi gecti imzalar atilmis bonservisi bekleniyormus ve nobrenin dosyasi bakanlar kuruluna gonderilmis | ||
![]() |
![]() | #418 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haberturkte imzalar atıldı diyor ayrıca nobrenin vatandaşlık talebi bakanlar kurulunca kabul edildi diyor. altyazıda | ||
![]() |
![]() | #419 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |