![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #591 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bazı arkadaşlar Borsaya bildirildi diye kesin alındı diyorlar.Ama Borsaya gönderilen yazıda transfer ettik denmiyor.Sadece görüşmelere başladık deniliyor.Umarım alınır fakat Borsaya bu şekilde bildirilip gerçekleşmeyen olaylarda var.Örnek Juanfran olayı.Aynı şekilde Juanfranın Bolton kulübüne kiralanması için görüşmelere başlanmıştır denildi ama transferi gerçekleşmedi.21 Temmuz 2005 tarihli BJK sitesine girebilirseniz görürsünüz.Başka bir kaynak olarakta o tarihli bir siteyi veriyorum.. link:http://www.cnnturk.com/SPOR/FUTBOL/h...haberID=112400 | ||
![]() |
|
![]() | #592 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haklısın mute ben bu herifi formayla görmek istiyorum endişem ondan herhalde | ||
![]() |
![]() | #593 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gelsin artık şu ricardinho artık bıktım geliyor gelmiyor haberlerinden | ||
![]() |
![]() | #594 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #595 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Mark Lowdon herif brezilyali bi gazeteci kaale almayin | |||
![]() |
![]() | #597 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | brezilyalılar hala adama piyasa yapmaya çalışıyor sanırım | ||
![]() |
![]() | #599 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |