![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #691 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar ben sahsen ricardinho nun alındıgına inanıyorum ama insan yine de acaba diyemeden edemiyo.ben cok sıkıldım bu işten gözlerim agrıyo artık bi haber gelcekte okuycaz diye 24 saat bilgisayarın basındayız.bi yönetici çıkıpta su gün gelecek de demiyo.sabır ceke ceke sabır taşımız catlamaz insallah. | ||
![]() |
|
![]() | #692 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
3 yıllık sözleşmeye yapılan Brezilyalı Ricardinho, en geç pazartesi günü İstanbul’da olacak. Corinthians’la arada ufak pürüz kaldığını belirten başkan Demirören, "Futbolcuya imza attırdık. Konya maçında taraftarımız Ricardinho’yu izleyecek" dedi. Siyah beyazlıların gündemini meşgul eden, gelip-gelmeyeceği merak konusu olan Corinthianslı orta saha oyuncusu, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Brezilyalı Ricardinho’nun, bu transfer karşılığında yıllık 2 milyon 300 bin dolar alacağı belirtildi. Süper solakın en geç pazartesi günü İstanbul’a geleceğini kaydeden başkan Yıldırım Demirören, futbolcuyla sözleşmeyi imzaladıklarını sadece kulübü Corinthians’ın bonservis konusunda ufak pürüzlerin kaldığını söyledi. Bu konuyu da kısa bir süre içinde çözeceklerine inandıklarını belirten Demirören, "Taraftarlarımız, İnönü Stadı’nda oynayacağımız Konyaspor maçında yeni transferimiz Ricardinho’yu izleyecek" dedi. Kaynak: Hürriyet
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #693 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya beyler bız aldık sız rahat olun bunlar yalan haber ne kadar yalan yazarlarsa o kadar gazete cok satar mantalıtesı yapıyorlar bırakın su ezıkfotomacı serefsızler
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() |
![]() | #695 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaa birileri gelirim oraya falan demis gelin a.q ben kapalı üstteim hermac beni merak eden warsa gelsinn bizde yalan yok http://www.fotomac.com.tr/2006/08/16/im/C3A620 girin bakın adamı hasta etmein ben herkesten cok istiorum gelmesini ama bu serefsiz fotomac tam fenerlii karıstırıolar ortalıgı cekemiolar bizi bide biri demis fenerlimisin diee gel bakalım kapalıa kim fenerli kim deil görelimmmm öle atıp tutmaın bisde alayına gider ulan.... | ||
![]() |
![]() | #696 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #698 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
arkadaşım ortamı germe zaten butun arkadaşlar olarak sinirliyiz senin koyu bjk li oldugun ortada ama gelin falan görüşelim bu sozler bize yakışmaz. orda arkadaş fotomaç haberinin yalan oldugunu solemek istemiş yani inanma fotomaça demek istemiş neyse aldırmayın boyle haberlere en geç konya maçında ricoyu sahada görecez buna kesin eminim
__________________ ![]() Konu In the dark tarafından (16-08-2006 Saat 11:00 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #699 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #700 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaa cok sinirlendim kusura bakmaın bende böle olmasını istemezdim ama bana fenerlimisin falan demisler bu benim icin anama küfür edilmis gibi bisi ne demekk bende bilgilendiriim bu serefsiz fotomacı okumayalım die söledimm adamlaa bak ya kalkmıslar sırf bizden fazla para cıksın die 1milyon$ fazla wwermisler ama merak etmesinlerr G-E-L-İ-Y-O-R-U-Z.... ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |