![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #721 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Ricardinho tamam ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #722 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Ricardinho'nun menajeri Jose Luiz Pozzi, Beşiktaş'ın Ricardinho'nun transferi için Corinthians kulübüne 3 milyon Euro, futbolcuya ise 3 yılda toplam 10 milyon Euro teklif ettiğini söyledi. Brezilya'da yayınlanan Gazette Press'e açıklamalarda bulunan menajer Pozzi, Beşiktaş ile Ricardinho arasında tam bir anlaşma sağlandığını belirterek, bu futbolcunun hafta sonunda Türkiye'de olacağını kaydetti. Corinthians kulübünün bazı yöneticilerinin Brezilya'da olmaması nedeni ile görüşmelerin geciktiğini vurgulayan Jose Luiz Pizzi, tarafların sözlu anlaşma sağlaması nedeniyle bu transferde herhangi bir pürüzün yaşanmayacağını iddia etti. Bu arada Brezilya liginde aldığı üstüste yenilgilerle son sıraya yerleşen Corinthians takımı, teknik direktor değişikliğine gitti. Takımın başına getirilen Emerson Leao'nun, göreve geldiğinde ilk olarak Ricardinho ile konuşarak bu futbolcuyu takımda görmek istediğini duyurdu. Brezilya basınına Ricardinho'nun olağanüstü bir futbolcu olduğunu kaydeden Emerson Leao, kulüp yöneticilerinden bu transferin durdurulmasını istedi.
__________________ EROS AŞKI BİZDEN ÖĞRENSİN ![]() ![]() ![]() TEK ASK BESİTASK... ________________________ BASKA SEVDALARA KAPALI'YIZ!!!... | ||
![]() |
![]() | #724 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
YOK BİDE O ALTA YAZAN Bİ YORUM VAR GEÇ GEÇ DİYE BAŞLAYAN DANGALAK Bİ EZİK.ELENİRSEK DİYO UEFA BİZİ KESMEZ DİYO.BU ŞAPŞALLAR KENDİNİ NE ZANNEDİYO YA????????????? | |||
![]() |
![]() | #726 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ezik mezik resmi acıklamayı yaptılar yarın geliyomus lugano yıne basının sacmalaması arkadaşlar gelsin bizene zaten Lugano yarın İstanbul'da16.08.2006 Yabancı oyuncu konusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Lugano ve kulübü Sao Paulo ile anlaşmanın gerçekleştiğini açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, ''Lugano ve kulübü Sao Paulo ile gerekli anlaşmalar yapılarak karşılıklı sözleşmeler imzalanmış, karşılıklı taahhütler yerine getirilmiştir'' denildi. Yapılan açıklamada, Lugano'nun yarın sabah saatlerinde Libertadores Kupası'nda Internacional ile Sao Paulo arasında yapılacak final maçının ardından İstanbul'a geleceği kaydedildi. Bu arada Fenerbahçe Kulübü, bugün öğle saatlerinden itibaren bazı haber ajansları ile internet sitelerinde çıkan Lugano haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: ''Fenerbahçe'ye Lugano şoku' başlığı ile Diego Lugano'nun Fenerbahçe transferini doğrulamadığı yönünde asılsız bir haber yer almıştır. FIFA'nın resmi internet sitesine yaptığı özel röportajdan alıntılarla geçiştirilen haberde Diego Lugano'nun, Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadığı, sadece 'Dünyanın en iyi futbol ülkesinin en iyi takımında oynuyorum. Ailem ve ben burada harika muamele gördük ve bu da bizim bu harika şehre alışmamıza yardımcı oldu. Eğer ayrılırsam, doğru seçeneği yaptığımdan çok emin olmalıyım. Avrupa'da oynamayı planlamıyorum, eğer oraya bir gün transfer olursam, sadece profesyonel ve maddi sebeplerden ötürü olur' dediği www.fifa.com'daki röportajında yazmaktadır.'' ezikbahçe kulubü | ||
![]() |
![]() | #728 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bize ne Luganodan. Bakiyorum da sasiyorum. Bu kadar Besiktasli yönetimden bir mesaj bekliyor, CIT yok. Ne bicim adamlar, kimse demiyor mu bunlara Taraftar Tv nin karsisinda Flash Haber bekliyor. Ama nedense TV deki Spor Programmlari geldi gelecek diyor buradada birileri illa ki gelmeyecek diye Kaynak ariyor. Msj sayisi 73 e gelmis, en az 100´e kadar dayanir herhalde. Gelirse gelir, gelmezse Cehemnemin dibine kadar yolu var. Zaten Dünyanin parasini dökmüsler Hava aticaz diye. Ne diiim, Herseyin Hayirlisi. Umarim hersey gönlümüze göre olur. | ||
![]() |
![]() | #729 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla arkadaşlar ricardinho sayfasında lugano yu tartısıyoruz.bırakın boşverin ya.biz luganodan kralını alırız biz.hele bi ricardinho gelsin atsın adımını istanbula ne lugano kalır ne alex bütün mansetler RİCARDİNHO yazacak beşitaş kralını aldı diyecekler. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |