![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #791 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | RICARDINHO RÖTARLI GELİYOR!.. Çarşamba, 16 Ağustos 2006 Beşiktaş'ın her konuda anlaştığı Brezilyalı futbolcu Ricardinho, Türkiye'ye uçuşunu bir gün erteledi!.. Brezilyalı yıldız, kulübü Corinthians'tan alacaklarını tahsil ettikten sonra Türkiye'ye hareket edecek!.. ![]() Sabah saatlerinde Brezilya'nın Sao Paulo kentinden uçağa binmesi beklenen Ricardinho, kulübü Corinthians ile arasındaki ödemeler sebebiyle, uçuşunu bir gün erteledi. Geçen yılki alacaklarını tahsil etmeye çalışan yıldız oyuncu, bu ödemeleri aldıktan sonra Türkiye'ye hareket edecek. Perşembe günü Türkiye'de olması beklenen Ricardinho, Cuma günü resmi sözleşmeyi imzalamak üzere Türkiye'ye gelecek. Kod: http://www.dakka90.com/site/index.php/content/view/5777/87/ http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=30726 | ||
![]() |
|
![]() | #792 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | başka ne diyor erol abii | ||
![]() |
![]() | #794 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çok zarar ettik ama ilitondan | ||
![]() |
![]() | #796 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gidince ne diyecek her futbolcu bunu diyor daumun arkasından neler dediler boşver aliton oynasaydı oda | ||
![]() |
![]() | #797 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | flassh flashh ricardinho nun manjeri kleberson ve nobre nin takimina gidecegini soylemis hafta sonuna kadar turkiyede olacakmis oleyy sanirim cuma gelecek lugano ya nispet defans adayi koffour ve zagodan yardim | ||
![]() |
![]() | #799 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | zago bulur bi tane terminatör kendi gibi | ||
![]() |
![]() | #800 | |||
Guest
| Alıntı:
oleeeeeeeeeeeeey abi bu adam geldi ya bundan sonra bisey olmaz och beee... ne kadara mal oldu bisey sölediler mi???? abi koffour gelmesin ama ben adami begenmiyorum ve adamin zamani gecti yaa | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |