![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #81 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #82 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #83 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ![]() Turkcell Süper Lig'de bu sezon yaptığı transferlerle yıldızlarla dolu bir kadro kuran Beşiktaş, uzun süredir aradığı sol kanat oyuncusunu sonunda buldu.. Gaziantepspor maçı öncesinde bir açıklama yapan Başkan Yıldırım Demirören, Brezilya milli takımında da forma giyen Ricardinho ile bu akşam sözleşme imzalanacağını ve yıldız futbolcunun pazartesi günü İstanbul'a geleceğini açıkladı.. Beşiktaşlılar yeni transferleri Ricardinho'yu yarın Lig TV'de yayınlanacak Corinthias - Figueirense mücadelesinde izleme şansı bulacaklar.. Karşılaşma 00:15'te Lig TV'de canlı yayınlanacak.. | ||
![]() |
![]() | #85 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | evet bende dinledim aynısını. muhtemelen bizimkiler işi bağlamışlarki başvuruyorlar. geri dönüpte kendilerini boş çevirecek bir işe girecek değillerya dimi | ||
![]() |
![]() | #86 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | az önce bjk tv'yi izliyordum, sunucu ricardinho pazartesi istanbul'da dedi, çok emin konuşuyordu, herhalde birşey bilmeden böyle emin konuşmaz... | ||
![]() |
![]() | #88 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaw ricardınho oyun kurucu deil mi orda forvet yazıo bari adam gibi haber yapın yaa
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #89 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu sol kanat bu adammı acaba kimi yerdede nery yazıyorya niye tam açıklamazlar şunu | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |