![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş’ın Ailton’un gönderilmesi ve Nobre’nin de Türk vatandaşı olması halinde defansa Jean Alain Boumsong’u transfer etmek istediği öğrenildi. İngiltere’de Emre Belözoğlu’nun da forma giydiği Newcastle United takımında oynayan Fransız futbolcunun 2010 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. İngiliz kulübünün 27 yaşında ve 1.90 boyundaki futbolcunun parasını ödemediği için aralarında sorun çıktığı öğrenildi. Boumsong’un takımdan ayrılmak istediği ve Newcastle United’in da bu futbolcuyu göndermeyi düşündüğü öğrenildi. Tigana’nın eski öğrencisi olan Boumsong ile Fransa’nın Marsilya takımı da ilgileniyor. Beşiktaş yönetiminin Fransız defans oyuncusu ve menajeriyle görüşmelere başladığı öğrenildi. Kaynak: ENGİN ALBAYRAK/Yenisafak | ||
![]() |
|
![]() | #112 | ||
Guest
| Aralarinda en cok begendigim oyuncu zaten BOumsong... Adam kaya gibi masallah düsünsenize Zan-Boumsong allllllah forvetlerin vay haline ![]() ![]() ![]() ![]() ----Nobre--------------Bobo---- -------------------------------- -------------Delgado------------ Rico------------------------Burak ------------Kleberson------------ --------------------------------- Ibo------Zan-----Boum.--Toraman --------------------------------- ------------ Runje---------------- ÖFFFFFFFFFFFFF yeme de yaninda yat ![]() Konu guelinho tarafından (15-08-2006 Saat 03:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | #113 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | boumsong haberi tam bi balon gibi duruyor.gazetecilerde hem fransız hem premier ligde oynayan hem de tigananın eski öğrencisi boumsong u bulup yerleştirdiler gibime geliyor sütunlara. nobre işi olsun da stoper kolay.eğer nobrenin işi olmazsa gerçekten tam bir yıkım olacak.çünkü gördüğüm kadarıyla herkes kendini buna çok hazırlamış durumda.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #114 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi nedir bu sene şu transfer derdinden çektiğimiz, her gece sabahlara dek acaba son bi haber var mı diye bekledim, fanatik zaten sabah 5 te güncelleniyor ![]() | ||
![]() |
![]() | #115 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | asgaroth'ın dediği doğru sürekli spor programlarına sitelerine bakıyorum yeni bir gelişme gelen giden var mı uykusuz kalıyoruz Bjk aşkı için saat kaç oldu mesela ben hala uyumadım neden transfer var mı bjk'nin durumu ne? Ah Bjk bu uykusuz kaldığımız günleri Şampiyon olarak UEFA kupasını alarak unuttur ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #116 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bı ara bızde adı cıkmıstı ve alınsa cok cok ıyı olurdu | |||
![]() |
![]() | #117 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş'ın yeni transferi Marcio Nobre'nin, yarın TC vatandaşı olması bekleniyor. Brezilyalı futbolcunun bu konuyla ilgilison işlemlerinin bugün yapılacağı, herhangi bir aksilik çıkmaması durumunda ise çarşamba günü de "Mert" ismiyle yeni kimliğini alacağı ifade edildi kartalhaber...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #119 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | G.Zan'ı Türkiye'de beğenmeyen 5-6 kişiden biriyimdir herhalde.Ama Türkiye'de daima azınlıklar haklıdır.G.Zan'ı ne yazık ki Beşiktaş'ı yaktıktan sonra siz de anlayacaksınız Zan'dan birşey olmayacağını.G.Zan tandem oy-na-ya-mı-yor.Çünkü bu ona öğ-re-til-me-miş.Keşke Beşiktaş G.Zan'ı şimdi prim yapıyorken F.Bahçe'ye önerse ve yerine Luciano'yu alsa.İddiaya varım F.Bahçe kabul eder.Bir taşla iki kuş vurmuş oluruz.Hem Fenerin başını yakarız,hem de defans sorunumuzu çözeriz. ![]() ben de beğenmiyorum g.zanı kardeş yalnız değilsin ama defansa transfer olursa gökhan değil kleberson kesilmeli bence, koray da önliberoya çekilmeli.... | ||
![]() |
![]() | #120 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence o fransiz defansci Coulibaly olacak , boumsong cok zor inanmiyorum...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |