![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fransız olacağı kesın bizimkide fransız ya o bakımdan ama nobre turk olcak mı bakalım
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bence sol bekte ibrahim üzülmez çok çok iyi bir tercih olur.ayrıca bu bölgede baki de var. ama defansın göbeğine kesici ve çok kazma olmayan bir adam alınırsa mükemmel ötesi olur. yinde de ben nobrenin işinin olacağına ihtimal vermiyorum.eğer nobre türk vatandaşı olursa yarın birgün bütün takımlar ayaklanır.herkesi türk vatandaşlığına geçirmek için.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobrenin türk olması bence bu aşamada zor bir ihtimal hukuken yani. | ||
![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ SİYAH/BEYAZ=ÖLÜM/YAŞAM BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tigana ilk geldiğinde herkes gibi bende yabancı haklarımızı genç Afrika asıllı Fransız oyunculardan yana kullanacağımızı sanıyordum ama tam tersi oldu ,Runje dışında hep Güney Amerika'lı aldık.Eğer yeni bir stoper alma şansımız olursa ben onunda Güney Amerika'lı olacağını sanıyorum.Fransa'dan biri olursa büyük olasılıkla Lens'ta oynayan Mali'li Adama Coulibaly olur.Zaten Tigana'da Mali asıllı bir Fransız.Coulibaly'e gelince:Zago ayarında değil ama yinede çok faydalı olur. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | coulibaly icin pek fazla bilgim yok ama bildigim kadariyla milli takimda da oynadi
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tabi ricardinho ve sola nery güzel olur orta sahada topu ayağımızda tutarsak az atak yeriz tabi tabi hadi tuttun dielim defansın arkasına atılan toplarda ne halt yicen 2 silindirli tospa yani namıdiğer antepli veysel kaç kez sarktı defansın arkasına ya bunları napıcaz kimsede karşılayamadı uzun topları baki fos ibo kısa geliyo koray naptını bilmiyo tabi toparlanacaklar ama başka alternatifleri varmı hadi onuda boş ver defansın yarısı olabilecek bi adam varmı zzgo ronaldo türü bırakın hep şovu arkamız acık kıcımız üşüyo ishal olucaz yakında | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |