![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #234 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Boumsong kavgası Beşiktaş Yönetimi ile teknik direktör Tigana'nın, Boumsong transferi nedeniyle karşı karşıya geldiği öğrenildi. 18.08.2006 İdareciler bonservisi elinde olan bir isim isterken, Fransız hoca, eski öğrencisinde ısrarlı... ‘Büyük katkı sağlar’ Savunma hattında yaşanan sıkıntıyı çözmek için bir stoper transfer edilmesini isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, yönetime sunduğu listede Newcastle United’lı Boumsong’un ismini vermişti. Fransa Ligi’nden eski öğrencisi olan tecrübeli futbolcunun takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını söyleyen Tigana’ya, yönetim kanadından olumsuz yanıt geldi. İdarecilerin, bonservisi elinde olan bir futbolucuyu kadroya takviye etmek arzusunda oldukları öğrenildi. ‘Kulüp bütçesi belli’ Yönetim, Tigana ile yaptığı görüşmede, “Kulübün bütçesi belli. Ocak ayında da kongre var. Dengeleri kurmamız lazım. Son yabancıda acele etmeyip, bonservis bedeli olmayan bir oyuncuyla anlaşalım” teklifinde bulundu. Fransız hocanın ise, idarecilerin bu talebine, “Newcastle gibi bir takımda oynayan defans oyuncusu, bize çok şey katar. Boumsong’u kesinlikle istiyorum. Gerisini siz düşünün” karşılığını vermesi büyük sıkıntı yarattı. Hocaya yönetim içinde büyük tepki var. Alternatif düşünülüyor Başkan Yıldırım Demirören ise teknik heyet ile yönetim kurulu arasındaki sorunun aşılması için yoğun çaba sarfederken; Runje, Delgado ve Ricardinho’nun ardından son yabancı hakkını bonservissiz bir futbolcudan yana kullanmaktaki ısrarlı tutumunu sürdürüyor. Diğer yandan yabancı transfer konusundaki alternatifleri hazır tutmak isteyen Siyah-Beyazlılar’ın, bir kaç savunma oyuncusunu listesine aldığı ileri sürüldü. | ||
![]() |
![]() | #235 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 2-4 saat öncesinin haberi: Özetle: Marseille, Monaco ve Lens Jean Alain Boumsong'u Newcasrle U.'tan kiralamak istemekteler ancak Boumsong'un yıllık alacağı paranın yarsını vermek istiyorlar: diğer yarısını yine Newcastle verecek; ancak Hamburg futbolcuya ödenecek paranın tümünü vermeye hazır...Şu anda Van Buyten'i Bayern M.' veren Hamburg önde....... ![]() http://www.tribalfootball.com/article.php?id=8442 | ||
![]() |
![]() | #240 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bencede. futbolcu beğenmiyoruz. yönetim bizi transfer manyağı yaptı. hadi hayırlısı bakalım.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |