![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Tigana ilk geldiğinde herkes gibi bende yabancı haklarımızı genç Afrika asıllı Fransız oyunculardan yana kullanacağımızı sanıyordum ama tam tersi oldu ,Runje dışında hep Güney Amerika'lı aldık.Eğer yeni bir stoper alma şansımız olursa ben onunda Güney Amerika'lı olacağını sanıyorum.Fransa'dan biri olursa büyük olasılıkla Lens'ta oynayan Mali'li Adama Coulibaly olur.Zaten Tigana'da Mali asıllı bir Fransız.Coulibaly'e gelince:Zago ayarında değil ama yinede çok faydalı olur. | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | coulibaly icin pek fazla bilgim yok ama bildigim kadariyla milli takimda da oynadi
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tabi ricardinho ve sola nery güzel olur orta sahada topu ayağımızda tutarsak az atak yeriz tabi tabi hadi tuttun dielim defansın arkasına atılan toplarda ne halt yicen 2 silindirli tospa yani namıdiğer antepli veysel kaç kez sarktı defansın arkasına ya bunları napıcaz kimsede karşılayamadı uzun topları baki fos ibo kısa geliyo koray naptını bilmiyo tabi toparlanacaklar ama başka alternatifleri varmı hadi onuda boş ver defansın yarısı olabilecek bi adam varmı zzgo ronaldo türü bırakın hep şovu arkamız acık kıcımız üşüyo ishal olucaz yakında | ||
| |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
daha önceden de söylediğim gibi benim bu düşüncem nobre türk statüsüne geçebilirse oluşabilir, yoksa ricardinho solda gayet iyi oynayabilir ama ortada delgado ve kleberson ile birlikte oynaması durumunda rakiplerin ne yapacaklarını tahmin bile edemiyorum... | |||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
| |||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
| |||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya ben rico yada neryede karşı deilmi süper olur ama defansa kendini bilen ne yaptığını bilen yanıdakileri yönlendirebilen tecrübeli oyun kurabilen abi tipinde bi defans lazım diorum şuan elimizde varmı böle bi oyuncu ve olsa nasıl olur sizce sistematiğe gerek varmı o zaman böle bi adam antrenörüde rahatlatır takımıda | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | böyle bir uslupla konuşmana gerek yok zamarano senin gibi benimde herkezinde burada kızdığı bazı konular oluyo herkezin görüşü bir olamaz burada sadece düşüncelerimizi belirtiyoruz eskiz yapıyoruz bu tür konuşmalara hiç gerek yok | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |