![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar nolur yapmayın ya pasfotomaça inanmayın bu kadar. sonra hayal kırıklığına uğrayacaksınız ondan söylüyorum. ben daha bu adamların ileriye yönelik, istihbarat alarak doğru haber yaptıklarını görmedim. ancak başkalarından duyarlarsa yazarlar. nolur inanmayın sizi düşündüğüm için söylüyorum. | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kuffour'a ne gerek var bizde Gokhan Zan dururken? Biri alinacaksa sakin, sogukkanli, teknik kapasitesi yuksek birisi alinmali Koray'in yerine, bu takimdan Gokhan Zan kesilmez.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler kuffourun ısmıne ve oynadıgı takımlara bakıp ta bu tıp yanılgılara dusmeyın. adı gecenlerın ıcınde en kotusu kuffour dur ve sadece sansla hasbel kader yıllarca alman lıgı gıbı duz bı lıgın en ıyı takımında oynadıgı ıcın adını duyurmustur. adam tam bır saatlı bomba nerde ne yapacagı ve takımı nasıl yakacagı bellı degıl ( ör: m.unıted - bayern DAKKA 90 1-0 // dakka 93 1-2 şampıyonlar lıgı fınalı) onun ıcın bu adamın lutfen adına kanıpta super adam tarzı yorumlar yapmayın ınanın cok kotu bı haber kı bu lıglerı takıp edenler aynen dedıklerıme katılacaktır. sonra gıttıgı romadada yıne bu hatalara devam etmıstır ve kesınlıkle kotu bır defans oyuncusudur. zaten ben tıgananın onay verecegınede ıhtımal vermıyorum bu kazma ıcın. boumsong un gelebılecegını sanmıyorum bırakmazlar ama chrıstanval transferı cok ıyı olabılır son yıllarda sohretını kaybettı ve burda kartal mabedınde yenıden dogabılır ve defansımızı kanatlandırabılır. hayırlısı dıyelım ve bekleyelım | ||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | |||
| |
| | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
ben bu adamı yıllardır seyredıyorum hatırlarsanız 3 yada 4 sene oncede bayerndeyken gundemımıze gelmıstı ve hıc begenmedıgım tam bır kazma. bıkere resmen olumcul hataları sureklı tekrerlayan bı adam korayda adam kacırıyo ve affedılmeyen hatalar yapıyo ozaman hıc alınmasına gerek yok buraya alacagımız adam tam bır tank olmalı ve topu oyuna cok ıyı sokacak teknıge sahıp oldugu gıbı lıder karakterıyle defansı da cekıp toparlamalı cunku bu sene sadece defansta dııl kalede de sorun yasayacaz o yuzdendırkı bu muthıs takıma gerıyı cok ıyı toparlayacak muthıs bı adam alınmalı eger ımkan varsa ve nobre ısı gerceklesırse yoksa zaten konusmaya bıle gerek yok ama bu ısım kesınlıkle kuffour degıl arkadasım. | |||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | psvden alex daha faydalı olurdu....
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |