Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
ben bunlari demiyorumda zapo sivok ikilisi defansta cokmu kotu oynuyorlar cokmu uyumsuz oynuyorlarda bu adamlarin yerini degistirdi zaponun yanina bizim kazmayi koynu orda takildim ben gokhan zan okuzunu oraya koyarsa daha cok sinirden guler benden soylemesi |
Ona bişey demiyorum. Taktik icabı öyle oynatmak istedi amaç ortasahayı Fenere bırakmamak ve Sivok Cisse ikilisi ile daha rahat hücuma çıkabilmek .Bu yüzden Sivok'u önliberoya kaydırdı ve mecburen Gökhan'ı oynattı. Aslında Gökhan oynadığı son zamanlarda performansı fena değildi. Ama yinede güvenilmezdi. Mustafa hoca güvenmeyi ve onu kazanmayı tercih etti fakat Gökhan yine bu fırsatı elinin tersi ile itip savunmamızın dengesini Guizadan daha çok bozdu. Bu tür eleştirilere canı gönülden katılırım. Fakat yok Mustafa Denizli maçı sattı yok defolsun gitsin falan bunlar ağır ve ayıp şeylerdir. Bu forumda beni zaten az çok tanımışsınızdır.Ertuğrul hocayıda en çok destekleyenlerden biriydim. Dediğim gibi başımıza ne geldiyse hep bu yıkıcı hakarete kaçan eleştirilerden geldi.
Biraz daha sakin kafayla düşünüp daha yapıcı eleştirilerde bulunmalıyız.Biz onlara onlar bize inanmazsa başarıyı yakalamamız sadece mucizelere kalır. Heleki böyle bir ligte hakemler o mucizelere asla izin vermezler.