![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
-Hagi Galatasaraya 30 yaşında gelmişti, Rico'da Beşiktaşa 30 unda geldi. -Hagi de müthiş bir solaktı Rico da öyle. -Hagi avrupa takımlarında tutunamamış ve hep başarısız olmuştu ama gs ye gelince kendini ispatladı, Ricoda daha önce avrupada başarılı olamamış bir futbolcu ama şuan kendini ispatlama şansı var. -Gs uefayı aldığında takımda hep aynı ülkeden yabancı futbolcular bulunuyordu. Bu yıl Beşiktaşın yabancılarının çoğu aynı ülke yada bölgeden (Güney Amerika). -GS nin uefayı aldığı yıl orta sahası ve gençleri çok iyiydi şuan Beşiktaşın orta sahası ve gençleri konuşuluyor her yerde Bilmiyorum bu tip bir benzetme yapmak ne kadar doğru olur ama ben bunları düşündükçe bu takımın çok iyi işler yapacağına inanıyorum. Ama henüz toparlanma aşamasında olan bu takıma zaman vermeyide unutmayalım arkadaşlar. İnşallah uyum sağlanırsa gelecek yıllarda avrupada kupa kazanmak bir hayal değil bizim için. | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim tribünler hiç oturmuyorki ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar bu akşam izlediğim Ricardinho pas oranı yüksek, tekniği yüksek fakat, adam koşmuyor, pres yapmıyor, savunma anlayışı yok, 20 dakikada oynadığı oyundan bunu gördüm... sizce takıma uyum sağlamadığı içinmi böyle? yoksa oyun anlayışı mı budur? yorumlarınızı bekliyorum selamlar. | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
arkadaşım ilk maç için çok şey istemişin.dur bakalım adam 15 gündür maç oynamıyo ve kondisyonu eksik diyolar.tüm bunlar konuşulurken ondan havada amuda kalkmasını istiyemeyiz.biraz sabır!
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 53
haklısın beklememiz lazım. ama ondan çok iyi futbol bekliyoruz.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |