![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Urfa'da yapım aşamasında çok sağlam bir stad var..Büyük kapasiteli bir stad..Ama yıllardır yapım aşamasında..10 yıl fln oluyordur belki, daha da fazla olabilir..Orayı saymazsak; 11 Nisan Şehir Stadyumu çok küçük kalır bizim için..3-5 bin kişilik bir stad..Zemin fln da çok kaliteli değil..En azından değildi..Bu yüzden çok mantıklı olmaz Urfa.. Ama yine de dalga konusu olacak bir haber değil bence..Sonuçta Şanlıurfa'da da Beşiktaşlılar mevcut..Hem de fazlasıyla..Ordakiler de insan yani..Kars, Ardahan'dakiler gibi..Urfaspor kulübü başkanı yapmış girişimini..Kabul görürse Urfa kazanıcaktır..Maddi yetersizlikten dolayı kendi kentinin dışına çıkamayan insanlar da hayranı oldukları, aşık oldukları takımı izlemenn keyfini yaşayacaklardır..Bu bağlamda 1 maç Urfa'da oynanabilir..Sevecen, sıcak kanlı bir halkı var ŞanlıUrfa'nın..Olursa o yönden sıkıntı oluşmaz yani.. | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | neden isyan çıkarsınlar stad yapılırken zaten bir kaç anadolu şehrinde maç yapılacak bir iki maç ta urfa da yapılsa ne olur . | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimsenin hiç bir ili yada ilçeyi küçümsemeye hakkı yoktur yönetim isterse ve o illerden de teklif gelmiş ise neden olmasın bu konuyu çarpıtmadan yorumlarınızı yapın
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | olabilir neden olmasin
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |