![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | şimdi şunları söylemem gerekiyor; bende urfa'da bir lise öğrenciyim fen lisesinde öğrenim görüyorum,ilk olarak yaptığınız yorumlar çok yanlış arkadaşlar gelip gördükten sonra böyle yorumlar yaptığınız için utanıcaksınız.Urfa'da yaklaşık 35 bin kişilik bir stat var ve gidip gördüm,mükemmel bir stat,üstelik bu urfaya gelmeniz burdaki binlerce beşiktaşlıyada beşiktaş maçına gitme fırsatı oluşturucak.ayrıca bu stat şu an organizasyon bakımından TÜRKİYE'DEKİ sayılı statlar arasında... VE SON OLARAK YORUMLARINIZI YAPARKEN BİRAZ DAHA SEVİYELİ OLUN BEN BU YORUMLARI BEŞİKTAŞA HİÇ AMA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk yorumları okuduğumda Beşiktaşlılığımdan utandım | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Türkiye'yi Beşiktaş'lılar ülkesi yapalım, maç kavgası,yaralar,bereler olmasın bitsin keyfimize bakalım
__________________ BEŞİKTAŞ DENİNCE ŞAMPİYON,ŞAMPİYON DENİNCE BEŞİKTAŞ AKLA GELİR | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaşlar siz bu bir sorun değilki diyorsunuz ama türkiyeyi beşiktaşlılarla dolu bir ülke yapamamamız genel sorunlarımızdan biridir
__________________ BEŞİKTAŞ DENİNCE ŞAMPİYON,ŞAMPİYON DENİNCE BEŞİKTAŞ AKLA GELİR | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorun urfa artvin vs olması değil mesafe ve yorucu olması
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben şehir şehir dolaşmalarına karşıyım...deplasmanların olmadığı 3-5 şehire gidilebilir aslında...ama abartmamaları lazım... tiyatro turnesi değil bu...hiç yapmasalarda olur... | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence 2-3 maç yaptırılabilir koca bir sezon mümkün değil tabii ki de...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |