![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Bende izmirliyim ama ikide bir beşiktaşın izmirde maç yapmasını istemem.Tesislere yakın alisamiyen yada yol park sorunu çözülürse olimpiyatta yapsın
__________________ Sen Benim Damardaki Kanım, Alnımdaki Yazım Şanlı BEŞİKTAŞIM... | |||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hhe olsun bencede diyarbakırdan geçerim seyretmeye hiç olmasa hepsi imkansızda bir kaç tanesi yeter | ||
![]() |
![]() | #43 | |||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | |||
![]() |
![]() | #44 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden olmasın! İstanbul taraftarı her hafta Beşiktaş'ı görüyorda Türkiyenin diğer ucundaki Beşiktaşlılar'ın görmeye hakkı yokmu! bence 1-2 maç yapılabilir Ş.urfada! Urfa Adana Gantep KAyseri Sivas hiç farketmez ![]() ![]() ![]() hepsi uyar bana | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | EN IYISI ADANADA OYNANSINN !! GECEN SENEDE ERTELENEN BURSA MACINDA 3-1 KAZANMISTIK... TIRBUNLER HER MAC DOLAR!
__________________ 13 BOBO | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uluslararası Cerrahlar Konferansı bittikten sonra bir Amerikalı, bir Ingiliz bir de Türk cerrah beraber bir şeyler içmeye giderler. Ingiliz başlar anlatmaya:- 'Geçen gün bir iş kazası geçirmis birini getirdiler. Adam presin içine sıkısmış. Sadece sol küçük parmağı vardı. Bizim elemanlarımız öyle iyi calıstılar ki, önce parmağa bir el, sonra kol, sonra da vücut yaptılar. Adam taburcu olunca o kadar verimli bir işçi oldu ki onun yüzünden 5 işçi işşiz kaldı. Amerikali söz alir:-'Bana ise gecen gün bir sac getirdiler. Adam nükleer reaktörün icinde kalmış. Sadec e saçı vardı. Oldukça iyi bir çalışma ile önce saça bir baş, sonra vücut vs. yaptik. Adam taburcu olduğunda o kadar verimli oldu ki onun yüzünden 20 kişi işşiz kaldı. Türk söz alir:-'Yıllar önce, bir gün yolda gidiyordum. Bir osuruk kokusu aldım. Hemen osuruğu bir çantaya doldurdum. Laboratuara gidip o osuruğa uygun bir döt deligi yaptık. Sonra deliğe uygun bir döt yaptık. En sonunda döte uygun bir vücud yaptık. Ortaya bir adam çıktı. Başbakan oldu, bütün ülke şimdi onun yüzünden işşiz ! ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mükemmeLdi. ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Harikaydııı ![]() ![]() ![]() Konu dygsm tarafından (23-04-2009 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |