![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | buna karşı çıkanların şehirleri küçümsemediği belli abartmayalım... bence de böyle sirk gibi dolaşılmamalı...3-5 yere gidilse yeter... beşiktaş sevgisini insanları aşılamak istiyosanız başarılı olun yeter... | ||
| |
| | #2 | |||
| Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
iş panayıra dönmesin!
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Maçlardan birisini Urfa da oyamak çok güzel bir fikir. Bence değerlendirilmeli. Gidilecek 5-6 yerden birisi de Urfa olmalı. İzmir, Adana, Urfa, İstanbul a yakın yerler (Gebze gibi), Van gibi yerlerde maçlar yapılabilir. Geçen sene Adana'da Beşiktaş a gösterilen sevgiyi unuttunuz galiba? O bölgelerde de Beşiktaş a sevgi gösterilecektir. Maçlarda dolu tribünlere oynanacaktır. Beşiktaş'ın bir nevi sosyal sorumluluk projesi olacaktır ki bu da Beşiktaş sevgisinin ve Beşiktaş a olan ilginin artması anlamınada gelir. O yüzden maçların oynanacağı yerler seçilirken Doğu ve Güneydoğu'dan da birer yer seçilirse ve oralarda 2-3 maç yapılırsa bu Beşiktaş a artıdır. Diğer kulüplerede örnek olur. Sadece lig maçları diye düşünmemek gerek olayı. Lig + Kupa+ Avrupa Kupası. Avrupa Kupası maçları İstanbul a yakın bir stadda yapılır. Kupa ve Lig de oynanacak maçlarda rahatlıkla 5-6 yere dağıtılabilir. Derbi maçları yüksek kapasiteli bir stadda (İzmir gibi), bazı maçlarda Urfa da, Adana da, Van da oynatılabilir. bu fikir çok güzel bir fikir. Değerlendirmek de yönetimin işi... | ||
| |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu kapatıldı. Biraz daha durursa istenmeyecek şeyler cıkacak ortaya.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar youtubeden izlediğim videoyu buraya koymak istiyorum mesaj yazma bölümündeki youtube iconuna tıklıyorum linki yapıştırıyorum konuyu açtığım zaman video yerine beyaz bi ekran gözüküyo ben mi beceremiyorum ??? | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Youtube yasaklı oLdugu icin attiginiz link görünmemektedir. izLenme link'ini ve içeriğini yazdiginiz takdir'de kullanicilarimiz o linkten izleyebilirler. Konu Çözümlenip + Kapatilmiştir. İyi Forumlar..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
arkadaşlar fener maçı sonrası görüyorum ki herkeste bi karamsarlık var.ben şuna inanıyorumki bu takım iyi yada kötü sezonu şampiyon olarak bitirecektir.yani ben şampiyonluğa hala inanıyorum.acaba aramızda şampiyonluğa inanmayanlar neden inanmıyor?eksik gördükleri ne? | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben inanıyorum..2 kupa bizim. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |