![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Orasi Turkiye degilmi kardesim?? Sanli Urfanin stadini gordunmu cok guzel.. Cokta Besiktasli var orada.. Neden bu insanlari kucuk goruyorsun??
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar bir daha konuyu carptıracak yorum yazarsanız karışmam . Konuyu okuyun başlıga bakarak hareket etmeyin.Urfa başkanı eğer anadoluda farklı şehirlerde oynarsanız bizim şehirimizede gelin diyor. Bence gidilmesi yer zaten öyle birşey yaparsak.Stad-Ulaşım-Halkı cok iyi.Saptıran olmasın Konuyu!!!!!
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #73 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | buna karşı çıkanların şehirleri küçümsemediği belli abartmayalım... bence de böyle sirk gibi dolaşılmamalı...3-5 yere gidilse yeter... beşiktaş sevgisini insanları aşılamak istiyosanız başarılı olun yeter... | ||
![]() |
![]() | #74 | |||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Alıntı:
![]()
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | |||
![]() |
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Maçlardan birisini Urfa da oyamak çok güzel bir fikir. Bence değerlendirilmeli. Gidilecek 5-6 yerden birisi de Urfa olmalı. İzmir, Adana, Urfa, İstanbul a yakın yerler (Gebze gibi), Van gibi yerlerde maçlar yapılabilir. Geçen sene Adana'da Beşiktaş a gösterilen sevgiyi unuttunuz galiba? O bölgelerde de Beşiktaş a sevgi gösterilecektir. Maçlarda dolu tribünlere oynanacaktır. Beşiktaş'ın bir nevi sosyal sorumluluk projesi olacaktır ki bu da Beşiktaş sevgisinin ve Beşiktaş a olan ilginin artması anlamınada gelir. O yüzden maçların oynanacağı yerler seçilirken Doğu ve Güneydoğu'dan da birer yer seçilirse ve oralarda 2-3 maç yapılırsa bu Beşiktaş a artıdır. Diğer kulüplerede örnek olur. Sadece lig maçları diye düşünmemek gerek olayı. Lig + Kupa+ Avrupa Kupası. Avrupa Kupası maçları İstanbul a yakın bir stadda yapılır. Kupa ve Lig de oynanacak maçlarda rahatlıkla 5-6 yere dağıtılabilir. Derbi maçları yüksek kapasiteli bir stadda (İzmir gibi), bazı maçlarda Urfa da, Adana da, Van da oynatılabilir. bu fikir çok güzel bir fikir. Değerlendirmek de yönetimin işi... | ||
![]() |
![]() | #76 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu kapatıldı. Biraz daha durursa istenmeyecek şeyler cıkacak ortaya.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Arkadaşlar youtubeden izlediğim videoyu buraya koymak istiyorum mesaj yazma bölümündeki youtube iconuna tıklıyorum linki yapıştırıyorum konuyu açtığım zaman video yerine beyaz bi ekran gözüküyo ben mi beceremiyorum ??? | ||
![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Youtube yasaklı oLdugu icin attiginiz link görünmemektedir. izLenme link'ini ve içeriğini yazdiginiz takdir'de kullanicilarimiz o linkten izleyebilirler. Konu Çözümlenip + Kapatilmiştir. İyi Forumlar..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #80 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaşlı Olunmaz , Beşiktaş'lı Doğulur.. Konu İcin Tesekkurler + Kilit.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |