![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #202 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Zor ama ben bu transferi destekliyorum.Keşke gelse ama stoper değil ön libero oynasa.Belki bana tepki verirsiniz ama bence bu iş Kleberson'la zor çünkü Kleb'in ön liberolukla uzaktan yakından alakası yok. Böylece onu da daha faydalı olabileceği bir yerde kullanabiliriz.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #204 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Kleberson nerde oynayacak, cift onliberoya mi donecegiz? Bence geri dortlu bozulmamali, cunku cok iyi uyum sagladi ve bu savunmayi saglamak icin kac yil ugrastik, bu dortlu bizi 5-6 yil goturur...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #205 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | allahım bazı arkdaşların yazdığı şeylere bak edmilson gelmesin 30 yaşında defansındaki adam ne kadar tecrübeli ise takımın o kadar güçlüdür ayrıca edmilson diyorsunuz ha adam dünya starı 2002 den beri hayranım bu adama bu adamı nasıl beğenmezsiniz hala anlamış değilim ! | ||
![]() |
![]() | #206 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla bu adam tek kelimeyle ilaç. Koy sağa sağ bek yap, koy ön liberoya takır takır oynasın, koy defansın göbeğine top geçmesin. Amma velakin birazcık hayal gibi bu transfer. Duyduğum kadarıyla ciddi talipleri varmış artı adamın bonservisi ile beraber maliyeti 7-8 milyona geliyormuş. Zannetmiyorum ki bu kadar para verebilelim. Tek yol kiralama olur oda benim içime sinmiyor. Bakalım hayırlısı artık. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |