![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanırım yine bir şaşırtma gizleme politikaları yürütüyor yönetim gündemi değiştirip başka bir füze çakacak gibi ama gerçekten sağlam bir bomba yoksa transfer yapmasınlar boşuna sonra gönderemiyoruz hiçbiryere elde patlıyor
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Zet Knight'i mi ne alacaklarmis, sence Edmilson'un yaninda ne yapar bu??? ozaman hic almiyalim daha iyi.. Bak benim dedigim Martin Skrtel'in sozlesmesi devre arasi bitiyor, hem cok genc, hem cok iyi cok buyuk olacak bu cocuk hemde bizim bjk'li defansin yaninda baya bir tecrubesi var... Avrupa'nin buyuk kulupleri istiyor, elimizi cabuk tutsak simdi az bir bedelle veya devra arasi bedava aliriz bu oyuncuyu.... | ||
| |
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bakıyorum hiç doymuyoruz, daha fazlasını istiyoruz, bu kadar iyi transfer yapan yönetim, bırakın sizden daha iyi bilsin kimi alıp alamayacağını... | |||
| |
| | #7 | ||
| Guest
| daha fazlasini istemekle ne alakasi var ya? Allahim yarabbim, illa her yorumun altina cavap yazma mecburiyetin mi var? Begenmez isen kendi yorumunu yazarsin, olur biter. Kalitesiz oyuncu alacagina hic alma daha iyi, siradan oyuncuya bosuna para verilmesin. | ||
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | http://www.cnnturk.com/interactive/a...et.asp?id=SPOR . ARKADAŞLAR ŞU ANKETE HEMEN KATILIN. EZİK FENER BİZİ 3 OYLA GEÇİYOR... . . . . .
__________________ SEVGİN ÖLÜMLE BİTER | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |