![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #371 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çoluk çocuk görüyor artık bunu.adam da isyan etmiş ne yapsın. kanat oynayacak ne güç nede hız var rica ve delgado da . aslında kötü olmayan bu kadro anca bu kadar kötü kullanabilir. yönetimde masaya yumruğunu vurup kulak çekecek ki hem güven gelsin topçulara hemde motive olsunlar inansınlar | ||
![]() |
|
![]() | #375 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tigana delgadoyu isterken ve ricoyu oynadıgı takımlardaki mevkilerine bakarak aldı simdi bu oyuncuları kanatlara cekmesi mantıklı deil ikiside kanatlarda bitiyor....tigana bu ısararına dewam ederse bu sene de kayıp olur bence! | ||
![]() |
![]() | #376 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bizim tigana böle oldukça elinde akın gibi oyuncun varken oynatmıyorsan gidip sol kantta ricoyu oynatıosun teknik adamımım diye geziniyorsun ne kolay ya ama bunun bi yerlerini bu kadar kaldıranda yönetim oldu....
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #377 | ||
Guest
| ya adaşım çok haklısın...yani bu adam ne yapıyor anlamıyorum...sanki bilerek bizi sinir krizlerine sokmak için , kendini kovdurup tazminatı almak için sanki inadına böyle işler yapıyor....çor çocuk herşeyin farkında....Rico nerde oynar bunu gidip 5 yaşındaki çocuk mu söyleyecek Tigana beyefendiye anlamıyorum.....yakında Nobre gol atamıyor diye kaleye Runje de forvete bile geçerse hakkaten şaşırmam yani....Tigana varsa herşey olabilir.... | ||
![]() | #378 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bada bada bada anca konşuyorlar. iyi geçen maçlardan sonra çıkıp mutluluk pozları veriyorlar yenilince herkez birbirini suçluyor.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #380 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence oyuncularımız gayet yeterli en azından eziklerden ve cinconlardan daha iyi kadromuz var ama tigana oynatamıyor ruh gibi adam oyuncuları mevkilerinde oynatmıyor bunu niye yapıyor anlayan varsa beri gelsin
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |