![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | beşiktaş ricardinhoyu aldı ricardinho daha önce 38 kere brezilya milli foramsı giydi milli forma altında 21 gol 18 asisst yapan ricadinho aynı zamanda 2002 ve 2006 dünya kupasında scolari ve perrira ricardinhoyu alex e tercih etti. .man und, real betis,fenerbahçe,galatasaray,real zaragoza,fulhan,liverpool dan da teklif aldı.ama beşiktaş ı tercih etti.aynı zamanda alex in baş düşmanıdır kaynak :fotospor kaynak fotospor | ||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaa arkadaslar ricardinho ok tartışamam ii oyuncu ben daha izleme fırsatı bulamadım ama haftaya izlicem inşaallah bu akşam kaçırdım maçı dışarda işim vardı yetişemedim.. herneyse dicem şuu ricardinhonun maçtan sonra röportajını falan istedimm türkiyeye geldiğim için mutluyum falan dioda ben bi delgadodaki sıcaklığı o pozitif enerjiyi ricardinhoda alamadım yaa acaba bunları düşünmek için çok mu erken siz ne diosunuz..??????
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | topu ayağına aldığı zaman görmeniz lazımdı. ben oyuna girerken ''BABA GİRİYOR'' dedim. o bizim takımın babası şimdi.. delgado ile bir ara verkaçlarla bi cezasahasına girdiler ki eyvah eyvah o ne tekniktir ya.. delgado - ricardinho türkiye ligini toza dumana katacaklar şüpheniz olmasın
__________________ B e ş i k t A ş k | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Derbilerde oynaycağı futbolla herkesi mest edecek inş....Konya maçını saymazsak oynayacağı ilk maç TS maçı ve RiCaRDiNHo & DeLGaDo şov izleyeceğiz......
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |