![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK KÜSKÜ!!! | |||
![]() |
![]() | #44 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adı üstünde hazırlık maçı...şampiyon olduğumuz sezonda hazırlık maçlarında kötüydük,ama sezon başlayınca hem cinconları hemde ezikleri eze eze şampiyon olduk...bu kadroda iş var arkadaşlar...ve ilklerin takımı olan beşiktaşımız cinconları yenecek kapasitede...gs nin hazırlık maçını izlediyseniz savunmasının berbat olduğunu görmüşsünüzdür...bursa kaç gol kaçırdı bununda farkındasınızdır umarım.... delgado bu maçın yıldızı olacaktır.emin olun....... CİNCONU DELGADO................
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ KIRARIZ | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben bu maca gidiyorum 17 kisilik kadro ile 300 km filan sürecez hehe... hadi Besiktaslilar Yanliz birakmayalim takimimizi....
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gs alışkın süper kupaya ama jardel ve fatih yok ne yaparlar bilmiyorum.kazaırmıyız belli olmaz resmi maç sonunda hazırlık macları sonucta oynadıklarımız.en onemli mac bu şu anda ilk ciddi sınavda ben inanıyorum ii olacak | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gese bursa maçındaki gibi oynarsa kesin yeneriz. bu maçı almamız çok iyi moral olur lig öncesi,takımın özgüveni yerine gelir. ![]()
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |