![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kadıköy de 2-2 berabere biten maç sırasında da " beşiktaş sen bizim ... " diye bağıran fener taraftarını, yaptığı kol hareketleriyle daha da galeyana getirmeye çalışıyordu. kendi taraftarına yaranmak için hiç utanmadan iki büyük camiaya küfür eden bu terbiyesizin, çok büyük bir potansiyele sahip olmasına rağmen edirne den öteye geçeceğini hiç sanmıyorum.
__________________ siyah beyaz - ölüm yaşam | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tuncay salagının ne oldugu belli zaten,bi arkadas yazmıs İt diye aynen katılıyorum.sen top oynama İt,git sacini yaptır kuaforde,manikur yaptır pedikur yaptır İt,yalaka İt,ayakcı İt..
__________________ Gel Siyahla Beyaz Olalım Gel Gökyüzünde Yıldız Olalım Seninle Şampiyonluklara Koşalım Haydi Bastır KaraKartalım | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
doğru arkadaşım, adam tam bir süslü. ulan yakışıklı olsan içim gam yemiyecek çirkinin birisin hangi kuaföre gitsen fayda etmez. adam gibi çık topunu oyna amigoluk sanamı kaldı? gerçi o camiada adama rastlamakta zor yaa. amigosunu nerde bulcan.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ja haklisiniz belki ama onemli olan benim demek istdigim tuncay super topcu hareket yanlis oke ama onu o kendiside biliyor, hatasinni kabul edecektir
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | benim besiktaslilgim hic tartisilmas kocum benim, ben sadece tuncay iyi topcyu dedim, hareketini kiniyorum tamam ama kaliteli oyuncu, benim asil nefret ettigim , harektine bozuldugum kisi AYHAN AKMANDIR, turkiyede onun kadar .... olmas.
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya bu tuncay İtinin ne ilk hareketi nede son hareketi olacak. bu kişiliksiz her zaman bu gibi hareketler içinde bulunacaktır. it işte nolcaaaak.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |