![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sevgili Karabey kardeşim eğer burada yazdıklarımız bazı arkadaşlara dokunuyorsa onlar özgürce kendilerini savunabilmeliler,her yorumdan sonra siz onları kollayacaksanız zaten taraflı bir forumdayım demektir,o kardeş senin takımdaşın da biz ölümüne beşiktaşlılar ne oluyoruz.Bu hareketinden dolayı çok kırgınım,madem siz böyle yönetiyorsunuz buyrun devam edin biz olmasak da olur...Yeter ki Beşiktaşımıza bir zarar gelmesin | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sinemis8686 sana tek bi diyecegim var, daha yeni geldin siteye, once bir bak hersey nasil olup bitiyor, oyle herkese hava atip birda kendini ispatlamayamissin. sana bak bir tavsiye, boyle devam etme, karabey ile problem yasanacaksa, ona PM mesaj at orda hallet, baktin olmadi bana pm at, ama boyle olmuyor kardesim, beni uzuyorusun bak, ben ozellikle sana hic savunma yapmadim, olay buyuyebilir diye, benim besiktasliligimi tartisacaksan sana bol sanslar, ama hangi fenerli bir besiktas sitesinde 400 tane msj atar?????. hadi bakalim, sira sende
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
![]() | #28 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet evet karabey o anladığından.şimdi bayan arkadaşlara saygısızlık olmasın diye açıklama yapmıyorum ama dediklerimin doğru olma ihtimali çok yüksek!! Konu karamusul tarafından (24-03-2006 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |