![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Çok çok kaliteli biri alınmayacaksa bence 6. yabancıya şuan gerekyok!Takımın gidişatına göre devre arasında alınabilir.Şuan savunmada Gökhan Zan-Koray ikilisi göbekte çok başarılılar.Baki'nin de yakın bir zamanda tribünlerimizin de biraz daha tahammüllü davranmasıyla iyi bir çizgiye geleceğini düşünüyorum.Sağda Toraman var zaten.Yedek savunmacılarda da Ali Tandoğan,Mustafa Doğan,Serdar Kurtuluş gibi iyi isimler var.Olağanüstü biri olmadığı sürece ben son dakikada birinin gelip takımın ahengini bozmasını istemem açıkçası! | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar tigana 30 üzeri yabancı almaz murat aksu tecrübeli fransada brezilyalı stoper ile anlaşmış %100 caçapa
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İnşallahh,temennimiz.Cacapadan daha iyi defans da türkiyeye gelmez..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | |||
| |
| | #8 | ||
| Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar tigana 30 üzeri yabancı almaz murat aksu tecrübeli fransada brezilyalı stoper ile anlaşmış %100 caçapa nerden biliyosun doğruysa hakkaten iyi olur
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |