![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla Arkadaşlar Başkanin Ne Dediğini Bazi Arkadaşlar Anlayamamişlar... Ama çok Yerinde Konuşmuş Ağzina Sağlik Başkanin... Gerçektende Başkanimiz Bu Işi öğrenmiş.... Harika Bir Sinir Bombasi.... çikarmaya çalişiyor Lar Ama Sen Bu Kadar Konuşupta Alamazsan Seni Böyle Rezi Ederler Işte Fb Yönetimi.. Bravo Başkanim...... Herzaman Yönetimi öövmem Ama Harika Bir Konuşma... çikarabilirlerse çikarsinlar Bakalim | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ha böyle konuşacaksan eyvallah cevap vereyim ayrılıyorum konuşmasını yaparken söyledi dediğim gibi o bahsedilen futbolcuların çoğu basının uydurması onlara kalsa fener 1 kontenjanlık yerine 250 tane adam aldılar | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | başkan yapma böle şeyler biz saten onların ezikliğinin farkındayıs sen işine bak herseyi gerekirs biz hallederiz biliyoruz ki basında esiklerin elinde ama bizzmde yüreğimiz var sen işine bak başkan onlara cvpları derbilerle saten verıoruz....
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ezik olanın siz olduğunuzu hatırlatmak isterim ayrıca ezikbahçe.zorg sitesinin neyini takip edeyim siz bizi takip edersiniz biz niye neyi takip edelim birde ben deyil ama tanıdığım bütün ezikler bu gazetelerde yazılanlarla çok mutlu oluyor...
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 48
ne konuda ezik mesela biraz aç bunu tartışalım o zaman | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | "Beni zorla istemediğim kulübe satamazsınız" diyerek Fenerbahçe'ye rest çeken Real Betis'in golcüsü Ricardo Oliveira'ya tam 1 milyon Euro'luk ceza kesildi...... adam 1 milyon euroluk cezayı göze almış yeterki beni eziklere vermeyin demiş tabi akıllı adammış valla kaynak:aktifhaber.com
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |