![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| | #2 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Aktif: Outkast,alpler abla,köyün delüsü,respect me En Alçak Gönüllü: Seyyah,Semra,alpler abla En Baba:Karetta 2002 En Ciddi:Meriç En Çalışkan:Alpler Abla Outkast , ufuk, metin,respect me En Duygusal: Benim sanırım, seyyah ve gökhan En Düzenli: Semra En Geyik: Aydın ya da aplok En Gıcık: Köyün Delisi edaks ve tuba_hayat_bjk ![]() En Gizemli: Meriç En Gözü Kara: Sahemre,veystube En Havalı:Outkast,kü ![]() En İçten:Alpler Abla,semra,köyün delisi,outkast,gökhan,tuba_hayat_bjk,edaks,melik_k artal En İlginç: ozzy1903 En İyi Avatar: Meriç En İyi Nick: Alen En İyi Çıkış yapan:Outkast,astute,melik_kartal En İyi İkili:Aydın - Aplok En İyi İmza: Kü En İyi Bölüm: Bütün forum En Kafadar: Ozzy1903,ramesson,ufuk,metin,aplok ![]() En Karizmatik: Kü ![]() En Komik: Aplok En Kültürlü: Karetta 2002,semra, kuzey,gökhan En Popüler: Alpler Abla,köyün delisi,aplok,outkast, En Sakin: Sevil1903,alpler abla,semra,melik_kartal En Samimi: Alpler Abla,semra,köyün delisi,outkast,gökhan,tuba_hayat_bjk En Sempatik:Köyün Delisi En Sevilen: Alpler Abla,köyün delisi, semra,ufuk,gökhan,outkast,seyyah,pıncır,mehlika,me lik_kartal En Sinsi: Ufuk (Aslında değildir de aramızda bi mevzuu ) Mehlika ![]() En Yakışıklı: Gogo En Yardımsever: Ufuk,Gokhan,metin En Güzel :Hepside çiçekdir bizim için... En Tecrübeli: Alen
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (04-01-2009 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |