![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Alıntı:
ablam ne yaptın sen böyle yaaa ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||||
![]() |
![]() | #43 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Benim gözümde öylesin canım.. ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #44 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkür ederim canım ablamm ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben teşekkür ederim İbrahim... ![]() Arzu sana da çok teşekkürler canım,şaka bir yana oğlum çok sevindi nickinin yazıldığını görünce.... ![]() Şimdilik çıkıyorum,görüşmek üzere inşallah... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Aktif: Ramesoon
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşım nickleri falan mı karıştırdın..Benim ne sinsiliğimi gördün! ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
Guest
| En Aktif:ozzy,ramesoon,semra,karetta2002,alpler,outkast,ben ...bisürü ![]() En Alçak Gönüllü:aydın abim kesinlikle En Baba:2007 dede 2008 dede inş.2009 dada varada ![]() En Ciddi:önce_biz_vardık En Çalışkan:upuk ![]() En Duygusal:ben,veys,akdora... En Düzenli:upuk En Geyik:barhonda,ozzy,aplok,alpler,teraphy,ramesoon,karett a,semra bisürü ![]() En Gıcık:sadece 2008in deil gelmiş geçmiş tüm zamanların en gıcığı respect me ![]() En Gizemli:alpler ![]() ![]() En Gözü Kara:veys,teraphy En Havalı:melik_kartal(kötü manada deil ![]() En İçten:aydın abim,alpler ablam..çok var daha En İlginç: En İyi Avatar: En İyi Nick:mutevazi olamıcam ![]() En İyi Çıkış yapan:alpler ablam ![]() En İyi İkili:sonay emre galiba En İyi İmza: En İyi Bölüm: En Kafadar:barhonda,upuk,aydın abi,son holigan,ramesoon,teraphy,bjkkrtl,alpler,semra,aplo k,daniel_clark,ohooo say say bitmez ![]() En Karizmatik: En Komik:kü,yesy,esma En Kültürlü: En Popüler: En Sakin:alen ![]() En Samimi:aydın abim En Sempatik: En Sevilen:beni sevin,beni sevin ![]() En Sinsi:sinsirella(köyün delisi) ![]() En Yakışıklı: En Yardımsever: En Güzel : En Tecrübeli:upuk | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |