![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Vay be demek biz gökhanı antepten transfer ettik 3 yıl önce ya.İnasan biraz araştırır bilir ederde öyle haber yapar..Gökham daha bize lazım,hele şöyle başarılar elde etsin,tam anlamıyla doruğa ulaşsın ki az kaldı o zaman gider arsenale,milana,reale...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Sanırım beni kastediyorsun.Bir maçla ne iyi ne kötü oyuncu olunur.Denizli maçındaki gibi 34 maçta oynasa şu an Cannavaro kadar konuşulurdu zaten.Ama benim G.Zan hakkındaki görüşlerim yine olumsuz.Denizli maçında gerçekten ben de çok beğendim ama bu demek değil ki her maç böyle oynayacak.Her zaman söylediğim gibi bize yabancı defans lazım.Edmilson'un Beşiktaş'a geleceğine inanmıyorsun,G.Zan'ı Arsene Wenger'in istediğine inanıyorsun.Garip birisin gerçekten.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gökhan Zan, gerçekten kişiliği ve futboluyla Beşiktaşımıza yakışan bir futbolcu. Umarım burada birçok başarılara imza atar, bazı şeyleri kanıtlar ve sonra kulübe para kazandırıp Avrupa'nın önde gelen takımlarından birine transfer olup Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder...Allah sakatlık vermesin! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |