![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | orta alanda top tutmamız lazım herkes gelenı paslıyo hemen ... bu sefer de heyacanlanıp rakıbe atıyoruz orta sahada mutlaka topu ayagımızda tutup oyun kurmalıyız yoksa ancak olu toptan gol atarız
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
|
![]() | #112 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben korayı bu maçta hiç beğenmedim çok isteksiz ve ölü oynuo... İbrahim üzülmez iyi oynuyor.. Delgadoya zaten bişi demiorum daha da iyi bi oyun ortaya koyucak besiktasa ilk geldiğinde dediği gibi bu sezon herkes benden bahsedicek dedi bencede öle olucak bunun şimdiden sinyallerini veriyor..İ.toraman sağda oynayamıo hernekadar ben oynarım desede orda ali güneş oynasa daha çok iş yapar hem daha hızlı hemde çok iyi kaçırıo kendini İ.toraman sadece ondan biraz daha iyi markaj yapıo ama bence orda oynamaması lazım korayın yerine İ.toraman gelse koray cıkıp Ali tandoğan veya ali güneş oynasa daha iyi olur... ![]() | ||
![]() |
![]() | #113 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #116 | ||
BJK'li artist ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yorum yaparmisiniz az , ben maçi bakamiyorum ..
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ! | ||
![]() |
![]() | #117 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #119 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | 1-1 bıttı arkadaslar yıne yenemedık ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #120 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet mac 1-1 biti son dakikada yedik bilmiyorum ofsayt miydi ama olsun artik... futbolumuz yine iyi denmez... artik bakacaz kupa maci nolur
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |