![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şanssız bir kura ama rakipten çok bizim ne yapacağımız önmeli. Bu kadar yıldız oyuncuyu kadromuza almışken son transferimizi de defansa sağlam bir stopere yaparasak gerçek Beşiktaş gibi oynarsak turu ilk maçta geçmemiz gerekir. Aksi halde işimiz zor olabilir. | ||
![]() |
|
![]() | #83 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | cska sofyayı rahat geçeriz diyorum. aksini düşünmek bile istemem ama bence bizim beşiktaşımız sofyayı rahat geçer.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bızım mac kolay olur en zor maclardan bırısı Standard Liege - Celta Vigo... ts gecemez dıye dusunuyorum aynı sekılde kayserıde evıne doner ama inşallah yanılırımda ezıkler harıc herkes gruplara kalır
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() |
![]() | #86 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cskyı geçtim grup çok zor. zorlanırız ama eğer takım iyi bir grafik yakalarsa bence gruptan rahat çıkarız.takım geçen iki senenin takımı değil çok daha umut verici ve gerçekten iyi bir yolda bana 100 yılımızdaki isteği ve arzuyu hissettiriyo. başarırız biz bu işide
__________________ para dediğin nedir ki it'in önüne atsan yemez (aman Tümer duymasın ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Players Goalkeepers Name Nationality Oliver Kovačević YUG Ivaylo Ivanov BUL Ilko Pirgov BUL Defenders Name Nationality Aleksandar Branekov BUL Tiago Silva BRAI van Ivanov BUL Valentin Iliev BUL Kiril Kotev BUL Francisco Martos ESP Aleksandar Tunchev BUL Adrian Ivanov MKD Robert Petrov MKD Midfielders Name Nationality Velizar Dimitrov BUL Daniel Georgiev BUL Sergej Jakirović BHZ Florentin Petre ROM Georgi Rusev BUL Yordan Todorov BUL Yordan Yurukov BUL Forwards Name Nationality Guillaume Dah Zadi CIV Jose Furtado POR Miroslav Manolov BUL Stoyko Sakaliev BUL Eugen Trica ROM Second qualifying round 10.08.2006v Kula(H) 0-024.08.2006v Kula(A) 1-1First qualifying round 13.07.2006v Dinamo Tirana(A) 1-027.07.2006v Dinamo Tirana(H) 4-1 Konu Adelaar tarafından (25-08-2006 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #88 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ezip geceriz show yaparak geceriz bencee..
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #89 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gruplarda belli oldu 5. Grup Atromitos FC (Yunanistan) - Sevilla FC (İngiltere) Beşiktaş JK (Türkiye) - CSKA Sofya (Bulgaristan) Vitória FC (Portekiz) - SC Heerenveen (Hollanda) Marsilya (Fransa) - Mlada Boleslav (Çek Cum.) Åtvidabergs FF (İsveç) - Grasshopper-Club (İsviçre) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |