![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | keleberson gibi adam türkiye liginde yok.adam eziklerin appiah sina on ceker.adam top dagitmayi biliyor,devansi rahatlata biliyor,belki okadar göze batmiyor.ama onu iyice izledinizmi nekadar cok faydasi oldugunu görebilirsiniz.adam cok basit oynamayi seviyor.defansa iyi bir yabanci alip koray´i yanina koyarsak hem onun yükü hafifler,hemde bize kimse gol atamaz. .......................Runye...................... . toroman...zan...yeni tr......üzülmez......... ........kleberson......koray................... burak..........ricardinho........delgado......... ......................nobre....................... . bu sistemle bizi kimse tutamaz ![]() ![]() | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Klebersonu yerden yerde vuran arkadaslara sesleniyorum....Bu cocuk istediyi mevkide oynadimi simdiye kadar....Gercek kalitesini bizim aptal Savunmamiz yüzünden adam gösteremiyorki...neden mi...cünkü bizim defans cok acik veriyor...oda düzeltmeye...Avrupada her takimda banko oynar.... Örnek...Konyasporun bitirici bir forveti olsaydi cuma günkü macimiz belki baskada bitebilirdi...neden...bunuda artik anlarsiniz... ![]() | ||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ilk 4 haftada Manisa'nin golu disinda hangi macta 100% gol pozisyon verdik rakibe? 1 tane pozisyon soyler misin?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
ÜStelik Tam Istedigimiz Kadroyu Kurmusken... Arkadaslar Gitsin Diyen Arkadaslar Lütfen Sacmalamayın.. O Bizim Simgemiz Oldu Artık..!
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Abi Bu Habere Inanmayin Ya Bunlar Medyanin Oyunlari Oyuna Gelmeyelim Abi Ya Klebersonu Istiyolarsa Sayin Başkanimizin Dediği Gibi 10 Milyon Dolari Getirsinler Alsinlar Bu Haber Yalan Haberdir Kesinlikle Inanmayin | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yalan haber olduğu bellide kleberson tabiki gitmeli eğer yerine viera yada emersonu alabileceksek.He alamayacağımız kesinmi o yüzden böyle saçma haberlere gülmek lazım sadce.Biz bir önlibero daha alalım dioruz,haberlere bak.Adam buraya rico yu geitrdi,ülkesine döncek he.Yalan haber işte..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #7 | ||
| Guest
| gercekten gitmek istemis olsa neden simdi cikiyor bu haber... gitmek isteyen coktan gitmisti... hem adam bütün brezilyalilari getirmek istediklerinde devreye girdi bence simdi cok mutlu olmasi gerekir bu takim icinde yani aslinda bende inanmiyorum bu habere... neyse ya bu ay bitse de su transfer dedikodulardan kurtulsak biktik su gelecek su gidecekten.... kiimse su son transfer tamamlasinlar ondan sonra isimize bakalim... | ||
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kleberson taraftarın yani bizim en çok sevdiğimiz oyuncu bu kesin ama ön liberoda oynuyamıyor adam vücudu yeterince dayanıklı değil yine tekrarlıyorum eğer satılırsa fiyatı 10milyon€ civarında olan topçular alınmalı örnek : Appiah yoksa hiç satmaya gerek yok daha iyisini bulamayız | ||
| |
| | #10 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ben katilmiyorum, Kleberson hayati boyunca hep onlibero oynadi, Brezilya Milli takiminda da onlibero oynadi, sag kanat falan oynadigi hikaye, herifin biri atmis ortaya iste herkes takip ediyor. Ayrica Kleberson'un fazla zorlanmamasi icin yaninda Ibrahim, Delgado ve Burak gibi mucadele eden adam oynuyor ve backlerimiz stoperden olusuyor, Kleberson olmasa bu takimda ileriye dogru durust top cikmaz! Simdi Ricardinho geldi takima, belki cift onliberoya donmek dogru olabilir, o zaman bir mucadeleci bir onlibero gerekebilir, ama Kleberson'u bu bolgeden kesip yerine Saidou gibi gereksiz bir adam almak intihar olur Besiktas icin.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |