![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ben katilmiyorum, Kleberson hayati boyunca hep onlibero oynadi, Brezilya Milli takiminda da onlibero oynadi, sag kanat falan oynadigi hikaye, herifin biri atmis ortaya iste herkes takip ediyor. Ayrica Kleberson'un fazla zorlanmamasi icin yaninda Ibrahim, Delgado ve Burak gibi mucadele eden adam oynuyor ve backlerimiz stoperden olusuyor, Kleberson olmasa bu takimda ileriye dogru durust top cikmaz! Simdi Ricardinho geldi takima, belki cift onliberoya donmek dogru olabilir, o zaman bir mucadeleci bir onlibero gerekebilir, ama Kleberson'u bu bolgeden kesip yerine Saidou gibi gereksiz bir adam almak intihar olur Besiktas icin.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #23 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
Guest
| bu ve bunun gibi arkadaşlar ya ben anlamıyorum nasıl eleştiriyorsunuz KLEBERSONU adam 11'in değişilmez futbolcusu...sizler hepiniz tiganaya güveniyorsunuz demi..sizce KLEBERSON adı sayesinde mi bu takımda 11 de oynuyor...bence herkez tiganaya güveniyor...peki tigana sadece adı var diye bu futbolcuyu her seferinde 11 de sağaya sürer mi...yapmayın... Kleberson gerçekten bjk nin en iyilerinden biri...bu takımda kesinlikle yaprak dökümü olmamalı...bu takımla biz en az 3 sezon başarı bekliyoruz...kimsenin gönderilmesi taraftarı değilim...RUNJE DIŞINDA..!!!! | ||
![]() | #26 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | klebersonun gideceğine inanmıyorum,göndermezler zaten.Takımdaki bu ahengi bozmamak amacıyla en azından.Klebersonun çok da kötü oynadığına inanmıyorum ayrıca, bu klebersondan neler beklendiği ile ilgili benceadam iyi pas yapıyor oyunu iyi açıyor takımı rahatlatıyor, sadece skorer değil, onu da forvetlerimiz kapatsın demek istiyorum ama nobre,gökhan,2 gol atmasına rağmen bobo ![]() | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu saatten sonra göndermek yanlış olur. Transferin sezonunun bitimine yalnızca 5 gün kalmış. Yerini dolduramayız bence... Ama sezon sonunda bu seneki performansına da bakarak son karar verilir. Şimdi defansa Popescu tarzında bir adam aldık mı zaten Koray önliberoya geçer ve Kleberson da daha rahat oynayabilir...Ama gerçekten de Kleberson kendini biran önce toparlamalı. | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kesinlikle katılıyorum.Kariyeri ve adıyla, oynadığı futbolun uzaktan yakından hiç bir alakası yok.Malesef bazı arkadaşlar onun ismi ve kariyerine aldanıp objektif bir şekilde izlemiyorlar.Kleberson'un zaten ön liberolukla hiç alakası olmamıştı.Brezilya'da orta üçlünün sağında,Manchester'da da 4 lü orta sahanın sağında oynadı.Bu fiziki yetersizlikle ön libero oynaması mümkün değil.Adamın kalitesine de yazık oluyor.Akıllı futbol oynuyor ama o bölge için bu yeterli değil.İkili mücadelelerde hiç yok.Sürekli kaçıyor.Hücuma çıktığımız zamanlarda daha faydalı görünüyor.Defansımızda yaşadığımız sıkıntıların baş nedeni Kleberson'dur.Rakip orta sahalar hiç bir engelle karşılaşmadan sürekli bizim defansla karşı karşıya kalıyor,bu durumda da hata kaçınılmaz oluyor.Ön libero mevkisinde karşılaştıracak olursak Giunti'nin eline su bile dökemez.Bence onu sağ iç mevkisine kaydırıp kazanmalıyız.Ön liberoya da Fahri ya da Koray'ı yerleştirmeliyiz.Eğer iyi para veriliyorsa bence satılsın.Çünkü o bölgede oynadığı sürece hem Kleberson'a hem de Beşiktaş'ın defansına yazık olmaya devam edecek.Tabi diğer bir alternatifte bu adama savunma yapmayı öğretmek.Ama bu fizikle biraz zor tabi.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence son maçta çok ii oynadı. sorumluluk aldı. atakları kesti. taktik faul yaptı. sıkıştıımız anda defanstan toplar çıkardı. kesinlikle gitmemeli. ancak onun yerine mavuba gelecekse gitsin. ama gitmesini kesinlikle istemiom. brezilyaya gidipte naapcak. takımın yarısı güney amerika zaten.
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | keleberson gibi adam türkiye liginde yok.adam eziklerin appiah sina on ceker.adam top dagitmayi biliyor,devansi rahatlata biliyor,belki okadar göze batmiyor.ama onu iyice izledinizmi nekadar cok faydasi oldugunu görebilirsiniz.adam cok basit oynamayi seviyor.defansa iyi bir yabanci alip koray´i yanina koyarsak hem onun yükü hafifler,hemde bize kimse gol atamaz. .......................Runye...................... . toroman...zan...yeni tr......üzülmez......... ........kleberson......koray................... burak..........ricardinho........delgado......... ......................nobre....................... . bu sistemle bizi kimse tutamaz ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |